Despertant la primavera al Prepirineu

Del 13 al 15 de març | La Sala | El Prepirineu

Vine a passar un cap de setmana en plena natura amb tota la família i els amics a l’alberg La Sala, a la vall de Lillet, en una important zona forestal del Prepirineu. 

Des del divendres 13 de març fins al diumenge 15, gaudirem d’un munt d’activitats per donar la benvinguda a la primavera! Recorrerem l’antiga Via Nicolau i ens endinsarem als boscos de La Sala, tot seguint el rastre de cérvols i picots, per aprendre curiositats dels animals i plantes que hi viuen. També ens aproparem al naixement del riu Llobregat per observar la força del desglaç. 

Podreu relaxar-vos als espais exteriors de l’alberg, jugar al camp de futbol o a les taules de ping-pong. També tenim un munt de jocs de taula i tallers per fer amb tota la família i amb els infants, dels quals ens faran partícips els monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Despertant la primavera al Prepirineu

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC + 1 dinar
Adults 100 € 58 €
Nens de 3 a 14 anys 73 € 48 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

La Sala | El Prepirineu

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR