Pont de la Constitució en família al Pirineu lleidatà

Del 2 al 6 de desembre (mínim 2 nits) | Les Estades | Pirineu lleidatà

Vine a gaudir d’uns dies del Pont de la Constitució a l’alberg Les Estades, al Pallars. Amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tan emblemàtics com l'estany de Sant Maurici, l'estany de Montcortès o la cascada del Gerber, per descobrir la força de l’aigua i de la natura. Tindrem estones per gaudir de les vistes sobre el Pirineu català. Fareu un munt de jocs i podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa, jugar a les esplanades o al bosc, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés. 

Fes la teva reserva on-line

Pont de la Constitució en família al Pirineu lleidatà

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany   

4 nits: 4PC 3 nits: 3PC + 1 dinar 3 nits: 3PC 2 nits: 2PC + 1 dinar 2 nits: 2PC
Adults 199 € 160 € 152 € 111 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 132 € 107 € 99 € 74 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

*Mínim d'ocupació 3 places per habitació. Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16€/nit adicional. Possibilitat de compartir habitació a un preu especial. Consulta'ns a través de: reserves@peretarres.org/ 93 430 16 06

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar  / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Les Estades | Pirineu lleidatà

Les Estades | Pirineu lleidatà

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà. Té una situació privilegiada. Ideal per gaudir dels esports d'hivern i dels esports d'aventura com el ràfting, el barranquisme, l’hípica, excursions en BTT i d’altres que es realitzen als voltants, sense oblidar els recursos naturals de la comarca. 

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR