Castanyada en família a Cantonigròs

Del 29 d'octubre a l'1 de novembre | Santa Maria del Roure | Osona

Vine a gaudir per la castanyada a la casa de colònies de Santa Maria del Roure a Cantonigròs al peu dels cingles d’Aiats i Cabrera, a la comarca d’Osona.

Des del divendres 29 d'octubre fins al dilluns 1 de novembre, amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tan emblemàtics com el salt de la Foradada, o una volta tranquil·la a la vall de la Rotllada per descobrir com era el camí dels traginers o els boscos on hi havia bandolers. 

Podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa, jugar a la pista esportiva i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Castanyada en família a Cantonigròs

El programa d'activitats estarà disponible en breu

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 150 € 109 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 99 € 72 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família sense bany

3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 144 € 105 € 99 €
Nens de 3 a 14 anys 95 € 69 € 63 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

La casa de colònies de Santa Maria del Roure es troba a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra, a la província de Barcelona, i està situada a l’interior de Catalunya, entre Osona, la Garrotxa i la Selva. Es troba al bell mig del Camí de Sant Jaume i gaudeix d’un entorn natural magnífic que permet emmarcar-la enmig de rouredes i fagedes.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR