Castanyada en família al Bages

Del 28 d'octubre a l'1 de novembre (mínim 2 nits) | La Ruca | El Bages

Vine a gaudir de la castanyada a la casa de colònies de La Ruca a la comarca del Bages.

Amb moltes activitats per a tota la família farem activitats relacionades amb el bosc i els animals que hi viuen, tindrem l’oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa i coneixerem part de la nova comarca del Moianès com les coves prehistòriques de Moià.

Podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Fes la teva reserva on-line

Castanyada en família al Bages

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions privades per família amb bany*

4 nits | 4PC* 3 nits | 3PC + dinar 3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + dinar 2 nits | 2PC 
Adults 199 € 160 € 152 € 111 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 132 € 107 € 99 € 74 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

*Mínim d'ocupació 3 places per habitació. Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16€/nit adicional. Possibilitat de compartir habitació a un preu especial. Consulta'ns a través de: reserves@peretarres.org/ 93 430 16 06

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

La Ruca | El Bages

La Ruca | El Bages

La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR