Cap d'any al teu aire al Pirineu lleidatà

Del 30 de desembre al 2 de gener (mínim 2 nits) | Les Estades | Pirineu lleidatà

Del 30 de desembre al 2 de gener, comença l’any a l’alberg Les Estades, de Rialp, un indret amb moltes possibilitats. Gaudeix de la neu i les pistes d’esquí de Port Ainé, endinsa’t als boscos de les vernedes i al llac de la Torrassa, o descobreix el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, tu tries. Allotja't a un alberg molt acollidor, amb sala de jocs i televisió, sala infantil per als més petits i una zona exterior esportiva. Al menjador es pot gaudir de la cuina típica de muntanya i d’una gran varietat d'embotits i productes típics de la zona. A més, la nit de cap d’any farem un sopar especial. Gaudeix de la natura, gaudeix de Les Estades.

Fes la teva reserva on-line

Cap d'any al teu aire al Pirineu lleidatà

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (*oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.

Preus

Habitacions per família amb bany  

Al sopar especial de cap d'any s'afegirà un suplement de 3 € per persona.

3PC* 3MP* 2PC* 2MP*
Adults 155,10 € 132 € 103,40 € 88 €
Nens de 3 a 15 anys 99 € 85,50 € 66 € 57 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / *MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Les Estades | Pirineu lleidatà

Les Estades | Pirineu lleidatà

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà. Té una situació privilegiada. Ideal per gaudir dels esports d'hivern i dels esports d'aventura com el ràfting, el barranquisme, l’hípica, excursions en BTT i d’altres que es realitzen als voltants, sense oblidar els recursos naturals de la comarca. 

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR