Cap d'any al teu aire a la Vall d'Aran

Del 30 de desembre al 2 de gener (mínim 2 nits) | Era Garona | Salardú

Del 30 de desembre al 2 de gener, comença l’any a l’alberg Era Garona, de Salardú. Vine a gaudir al teu aire dels meravellosos paisatges i la neu de la Vall d’Aran. Endinsa’t als boscos de l’Artiga de Lin, descobreix les panoràmiques al Pla de Beret o acosta't a esquiar a les pistes de Baqueira Beret, a només 4 km de Salardú. Allotja't a un alberg situat en un lloc privilegiat amb vistes espectaculars de la vall, assaboreix la cuina tradicional d’alta muntanya i el sopar especial de cap d’any. Gaudeix de l’hivern i la neu, gaudeix d’Era Garona.

Fes la teva reserva on-line

Cap d'any al teu aire a la Vall d'Aran

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (*oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.

Preus

Habitacions per família amb bany compartit

Al sopar especial de cap d'any s'afegirà un suplement de 3 € per persona.

3PC* 3MP* 2PC* 2MP*
Adults 148,50 € 123,75 € 99 € 82,50 €
Nens de 3 a 15 anys 94,50 € 79,50 € 63 € 53 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / *MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Era Garona | Salardú

Era Garona | Salardú

L’alberg d'alta muntanya Era Garona està situat al nord-oest dels Pirineus catalans, a la Vall d'Aran, província de Lleida, l'únic del Pirineu de clima atlàntic.

L'alberg Era Garona és de construcció típicament aranesa. El trobem al bonic poble de Salardú, a la zona del Naut Aran. A 10 km de distància de Vielha, capital de la Vall d'Aran, a 4 km de l'estació d'esquí de Baqueira – Beret i a 40 km del Parc Nacional d'Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR