Cap d'any al teu aire a Anna Maria Janer

Del 30 de desembre al 2 de gener (mínim 2 nits) | Anna Maria Janer | La Cerdanya

Del 30 de desembre al 2 de gener, comença l’any a l’alberg Anna Maria Janer. Situat a Llívia, un municipi amb un entorn natural privilegiat. Descobreix el nucli antic de la vila, declarat bé cultural d’interès nacional en la categoria de conjunt històric. Gaudeix, també, dels paratges de La Cerdanya com les coves de la Font Rabiosa i el forn solar d’Odello o, si ho prefereixes, acosta’t a esquiar a La Molina o la Masella. Allotja’t a un alberg acollidor i familiar. A més, la nit de cap d’any gaudirem d’un sopar especial. No t’ho perdis!

Fes la teva reserva on-line

Cap d'any al teu aire a Anna Maria Janer

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement).

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments.
Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

Preus

Habitacions per família amb bany  

Al sopar especial de cap d'any s'afegirà un suplement de 3 € per persona.

3PC* 3MP* 2PC* 2MP*
Adults 155,10 € 132 € 103,40 € 88 €
Nens de 3 a 15 anys 99 € 85,50 € 66 € 57 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / *MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR