Aventura en família al Pirineu Lleidatà

De l'11 al 13 de juny de 2021 | Les Estades | Pirineu lleidatà

Vine a gaudir de l’aventura a Les estades de Rialp, un cap de setmana ideal per als més intrèpids. Per famílies amb infants a partir de 12 anys, podeu triar entre un emocionant descens de ràfting  infantil per les aigües braves de la Noguera Pallaresa o be un barranc d’iniciació i a més a més fer un circuit d’aventura i una hora de caiac. Per famílies amb infants a partir de 6 anys, gaudiu d’un dia a Pirineus Parc Aventura, l'únic parc d'aventura als arbres de la comarca del Pallars Sobirà (amb un circuit d’aventura i una hora de caiac inclosos). Tot això mentre us allotgeu a un alberg  molt acollidor i gaudiu de la cuina típica de muntanya i d’una gran varietat d'embotits i productes típics de la zona. Us atreviu?

També disponible:

  • del 18 al 20 de juny

Aventura en família al Pirineu Lleidatà
El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement). Les activitats que corresponguin a la opció triada.  
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.

Preus

Habitacions amb bany per família

AVENTURERS (INFANTS A PARTIR DE 6 ANYS) 

Adults Nens de 6 a 14 anys
1 nit en mitja pensió + 1 circuit d'aventura + Caiac 1 hora (3 o 4 persones) 57 € 46 €
2 nits en mitja pensió + 1 circuit d'aventura + Caiac 1 hora (3 o 4 persones) 95 € 73 €

PETITS TOT TERRENY (INFANTS A PARTIR DE 12 ANYS) 

Adults Nens de 12 a 14 anys
1 nit en mitja pensió + Activitat a escollir (Descens en Rafting, 14 km (tram: Llavorsí-Moleta) o Descens de Barranc + 1 circuit d'aventura + Caiac 1 hora (3 o 4 persones) 77 € 66 €
2 nits en mitja pensió + Activitat a escollir (Descens en Rafting, 14 km (tram: Llavorsí-Moleta) o Descens de Barranc + 1 circuit d'aventura + Caiac 1 hora (3 o 4 persones) 115 € 93 €

Les Estades | Pirineu lleidatà

Les Estades | Pirineu lleidatà

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà. Té una situació privilegiada. Ideal per gaudir dels esports d'hivern i dels esports d'aventura com el ràfting, el barranquisme, l’hípica, excursions en BTT i d’altres que es realitzen als voltants, sense oblidar els recursos naturals de la comarca. 

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR