Casa de colònies Sant Marçal a Sant Marçal del Penedès, Barcelona

Rectoria de Sant Marçal, 08720 – Sant Marçal del Penedès

La casa de colònies de Sant Marçal està situada  a la comarca de l’Alt Penedès, a la província de Barcelona, entre el Penedès i el Garraf, a l’antiga rectoria de Sant Marçal del Penedès, annexada a l'església del poble. Està envoltada d'esplanades i del paisatge dels conreus de vinyes i d’arbres fruiters típics d'aquesta comarca agrícola.

Fes una pre-reserva
44 places
Oberta tot l'any
Sense pensió
Piscina
Nucli urbà
Transport públic
Esplanades
Boscos
Calefacció
Adaptada
Punt d'escalfament
Zona d'aparcament

Sant Marçal està pensada per acollir grups que necessitin una casa de colònies amb la possibilitat de fer ús i gaudir de la cuina. Ideal per a famílies i grups de famílies amb nens, grups d’amics i centres d’esplai. 

Disposa d'habitacions de 4 a 12 places, cuina, menjador, sala d’activitats i piscina. A més, la casa de colònies està envoltada d’una gran esplanada, i just al darrere hi ha un bosc per a gaudir de la natura, una piscina i la zona esportiva municipal.

Activitats relacionades

De moment no hi ha activitats disponibles a aquesta casa de colònies.

Distribució

Instal·lacions exteriors

 • Esplanades i bosc
 • Piscina
 • Zona esportiva municipal

Instal·lacions interiors

Planta baixa 
 • Menjador, cuina i rebost
 • Sala de monitors
 • Infermeria
 • Banys
Primera Planta
 • Habitacions de 8 a 12 places
 • Banys
Segona Planta
 • Habitacions de 4 i 8 places
 • Banys
 • Sala d'activitats
 • Galeria porxada

Rutes i itineraris

La proximitat a llocs d'interès com les caves Torres o el Museu del Vi de Vilafranca del Penedès poden ser algunes de les activitats del territori a realitzar. La casa és a prop del Vendrell, vil·la nadiua de Pau Casals, i del Parc Natural del Foix, on hi ha el pantà de Foix. El castell de Castellet, de Castellet i la Gornal, també és un espai d'interès a visitar. 

Hi ha un munt d’excursions a peu per a fer en família: a Muntanyans, a tan sols 30 minuts; a la font del Tessu, a 10 minuts; a la font de Cal Rabella, a 20 minuts; entre 30 i 50 minuts hi ha la font de Ca l’Olivella, la font de Cal Noya i la font de Cal Morgades; en una hora arribem a l’església romànica de Castellví. Si us agraden les rutes en bicicleta, no us podeu perdre la ruta La Bleda – Castell de Marmellar. 

Altres llocs per visitar i gaudir tant de la muntanya com de la platja són el Castellet (pantà de Foix i església romànica) a 9 km; Coma-ruga (platja) a 18 km; Vilafranca (Museu del Vi, mercat els dissabtes) a 10 km; el Vendrell (Museu Guimerà, Museu Pau Casals, platja de Sant Salvador) a 15 km; Sta. Oliva (coves) a 10 km o Sitges, situat a 20 km. 

El Museu Pau Casals, on hi ha recopilades i exposades diverses escultures, pintures, instruments musicals, fotografies, autògrafs, mobles i altres objectes personals del músic. Pau Casals ha estat considerat un dels violoncel·listes amb més talent del segle xx, la seva gran contribució al món de la música va ser la innovació en la interpretació amb el violoncel. 

També podeu anar fins el pantà de Foix, embassament que pertany al riu de Foix, creat per una presa situada al municipi de Castellet i la Gornal, a la comarca de l'Alt Penedès, a prop del límit amb la comarca del Garraf. Trobant-nos a la comarca de l’Alt Penedès, no podem deixar de visitar les Caves Mont Marçal, que són dins d’una masia històrica originària del segle xiv, situada al cor del Penedès.

Dades tècniques

Número legal CC000210

Segell Sant Marçal

Com arribar

Coordenades GPS: N 41º 18' 35,2" / E 1º 36' 09,5"

Tren 
Renfe, línia de Vilafranca, baixeu a Els Monjos. Aneu a peu per l'antiga N-340, en direcció a La Ràpita fins al km 292,1 (3 km, aproximadament). Trenqueu a mà dreta, en direcció a Sant Marçal. Seguiu tota aquesta carretera fins al poble (3'5 km, aproximadament). Des d’Els Monjos a Sant Marçal hi ha 7 km. Des de l'estació d’Els Monjos es pot llogar un autocar fins a la casa. Cal trucar abans per concretar-ne el servei: Autocars Castellví (tel. 93 891 80 07 / 93 891 82 02).

Cotxe particular
Des de Barcelona fins a Vilafranca del Penedès per l’N-340 o l’A-2. Continueu per l’N-340 (a l'altura del km 1206), passant per les variants de Vilafranca i de Santa Margarida i Els Monjos, fins a la sortida de la Múnia i Sant Marçal. Deixeu el trencall que porta a la Múnia i continueu fins a Sant Marçal. La casa de colònies és al costat de l'església.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR