Formació Formació

Àrees d'activitat

Formació en Acció Social i Lleure

La Fundació Pere Tarrés, disposa de dos centres de formació a Barcelona, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, i el centre de Formació, Consultoria i Estudis.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, té una llarga experiència pel que fa a la formació universitària en el camp social. La seva metodologia i el seu estil propi es basen en la qualitat de la docència, la participació activa de l’estudiant en el procés de formació, la importància de la dimensió pràctica i del contacte amb el món professional i, finalment, la projecció internacional, que es duu a terme mitjançant l’intercanvi d’estudiants i de coneixements i a través, també, de col·laboracions entre institucions. S’imparteixen els Graus d’Educació Social i Treball Social, i més de 20 Màsters Universitaris, propis i Postgraus relacionats amb el sector social i educatiu.

Des de el centre de Formació, Consultoria i Estudis es desenvolupa formació en els àmbits del lleure educatiu, l’acció social i la gestió d’entitats i el voluntariat, tant en modalitats presencials, com residencials i en e-learning. Ofereix cursos bàsics i d’aprofundiment, tant per a persones voluntàries, en actiu laboralment o en recerca de feina, així com formació a mida per a entitats, empreses i administració pública. A més, desenvolupa serveis de consultoria i estudis. Aquesta àrea està constituïda com a Centre de Transferència del Coneixement de l’Acció Social de la Universitat Ramon Llull i té com a objectiu generar coneixement i transferir-lo a la societat.

L’impacte de la nostra formació
33.872 alumnes formats
1.848 cursos realitzats
53 alumnes de grau becats
86% d'inserció laboral
33.872 alumnes formats
1.848 cursos realitzats
53 alumnes de grau becats
86% d'inserció laboral

Troba el teu proper curs

Contacte

Facultat d' Educació Social
i Treball Social Pere Tarrés - URL

Santaló, 37
08021 Barcelona
93 415 25 51
infofacultat@peretarres.org
 Veure Mapa

Anar a la web de la Facultat