Hostel a Barcelona Sants

Benvinguts al nostre alberg a prop de Sants a Barcelona, benvinguts l'Alberg Barcelona Pere Tarrés.

 

Ubicació Hostel Barcelona Sants

Per arribar al nostre alberg a prop de Sants a Barcelona teniu vàries opcions: 

  • Des de l'Aeroport El Prat de Barcelona: agafar el tren de l'aeroport fins a l'estació de Sants. Una vegada allà, pujar a peu pel carrer Numància fins a l'alberg o agafar el metro línia 3 (verda) fins a «Maria Cristina».
  • Des de l'Aeroport de Girona - Costa Brava: agafar el bus fins a l'Estació del Nord (Barcelona). El trajecte dura 1 hora i 15 minuts. Una vegada allà, agafar el metro línia 1 (vermella) fins a la parada «Catalunya», a on heu de fer transbordament a la línia 3 (verda) fins a la parada de «Maria Cristina».
  • En tren: des de l'Estació de Sants, pujar a peu pel carrer Numància fins a l'alberg o agafar el metro línia 3 (verda) fins a «Maria Cristina».
  • En cotxe: entrar a Barcelona pel sud (autopista B-23), fins agafar l'Avinguda Diagonal i girar a la dreta pel carrer Numància.

El nostre equip t'espera al nostre alberg a prop de Sants a Barcelona!

 

Barcelona

Barcelona és una ciutat que amaga tants secrets com possibilitats per a descobrir-los.

És una de les ciutats més atractives de tot el territori espanyol, i és que en una sola ciutat es concentren l'art de Dalí, Picasso i Miró; l'arquitectura de Gaudí, Puig i Cadafalch, i Domènech i Montaner; la literatura de Ruiz Zafón i Sampedro; la gastronomia de Ferran Adrià i Jordi Cruz; la música de Carreras i Serrat… i per suposat la història, el clima i el mar mediterrani.

A més, Barcelona ofereix l'oportunitat de visitar alguns dels museus amb més caràcter i singulars de la ciutat comtal. El MNAC Museu Nacional d'Art de Catalunya, és un dels més rics en art romànic; el Museu d'Història de Barcelona, a la Plaça del Rei i amb accés a les restes de la ciutat romana; el MACBA, Museu d'Art Contemporani, edifici projectat per Richard Meier; la Fundación Joan Miró, que alberga més de 217 pintures i 179 escultures, gravats i tèxtils; el Museu Picasso amb Las Meninas, la esplèndida època blava de l'artista i a poca distància de la magnífica església de Santa Maria del Mar. El Museu Egipci, l'avantguardista Museu de les Ciències Naturals, el Museu Marítim, el Museu del Modernisme… i molts altres als que apropar-se i gaudir amb els cinc sentits.

I per suposat, Barcelona alberga casi 30 restaurants amb Estrelles Michelin, com l'ABaC de Jordi Cruz, la bona tasca del qual li va valer la tercera estrella; el Lasarte que va ser el primer restaurant triestrellat de Barcelona; els germans Torres, un somni en el barri de Les Corts; els fills del Bulli, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, fan de Disfrutar un embarcador al sabor del Mediterrani; Moments, Enoteca, Caelis, Enigma, Dos Palillos, Koy Shunka, Hoja Santa i Tickets són entre molts els sabors i plaers del paladar que t'ofereix Barcelona.

I si us ve de gust donar-vos un altre caprici i anar de compres per Barcelona és un altre dels irresistibles de la ciutat. Passejar pel barri de El Born a Agua de Mayo o Tween; per l'encantador i abarrotat Gracia entrar a Modart, a on confeccionen les seves pròpies peces de roba, o Boo; l'històric Barri Gòtic amb The Rent Shop, la roba més avantguardista amb un toc d'elegància; perdre's a l'Eixample amb Misty Rose; i per suposat el grandiós Passeig de Gràcia de Barcelona a on trobaràs les grans firmes de luxe de moda, joieria, sabateria…

El Barcelona Youth Hostel Pere Tarrés és un alberg a prop de Sants i està molt ben comunicat per a gaudir de tot el que t'ofereix la ciutat, es troba en una zona comercial molt segura i a prop de l'estació de Sants, la transitada Diagonal i l'estadi del FC Barcelona.

 

Com arribar des del Hostel a Barcelona Sants

Avinguda Diagonal

Veure recorregut

A 3 minuts caminat

Sants Estació

Veure recorregut

El nostre alberg a 10 minuts caminant i 7 en transport públic

Camp Nou, estadi del FC Barcelona

Veure recorregut

A 20 minuts caminant i 15 en transport públic

Parc Joan Miró

Veure recorregut

A 19 minuts caminat i 13 en transport públic

La Pedrera de Gaudí

Veure recorregut

A 30 minuts caminat i 20 en transport públic

Jardins de Pedralbes

Veure recorregut

A 20 minuts caminant i 15 en transport públic