Zurich Marató de Barcelona 2018

Zurich Marató de Barcelona 2018

Hi ha dues grans maratons a Barcelona que brillen per si mateixes: La Marató de TV3 i la Zurich Marató; la rellevància d'aquesta última és tal que, en els últims anys, ha començat a ser denominada com la marató de Barcelona, ​​i avui t'expliquem per què!

Supera el repte de la Marató de Barcelona 2018

El seu gran èxit arriba precedit per l'envejable climatologia de la qual gaudim a la ciutat comtal; aquí els corredors no només gaudeixen d'una experiència única en les millors condicions d'una marató urbana, sinó que ho fan a través d'un gran nombre de punts d'interès que connecten la ciutat, des del seu punt d'inici en el carrer de Sants fins a cada un dels punts del recorregut de 42 km a través del districte de Sants, les Corts, nombrosos punts de la Diagonal, el passeig de Gràcia, la Sagrada Família, l'Avinguda Meridiana i les zones del Besòs, del Maresme-Fòrum, el passeig marítim o el Paral·lel. Els corredors poden competir en categories sub-23, sènior i veterans per edats, en la 40a edició de la cursa que se celebrarà el diumenge 10 de març. Com cada any, l'organització ha preparat una guia útil per als participants de la Zurich Marató de Barcelona.

Però el ràpid auge de la Zurich Marató atén diverses raons que no podem deixar d'explicar-te. D'una banda, es tracta d'una cursa solidària on els participants poden escollir el seu propi repte solidari pel qual competir i donar suport a una bona causa, com una ONG o diferents projectes d'investigació científica, discapacitat o destinats a malalties rares, per exemple. Així mateix, la Zurich Marató s'implica amb tots els participants per oferir informació i eines per a un entrenament progressiu amb objectius específics per a una millora constant i amb la possibilitat de visitar Barcelona per una bona causa; i amb agència de viatges i hotel oficial, tours exclusius, passis per visitar molts dels principals atractius de la ciutat i amb la fira Expo Sports, la reunió de marques líders del sector del Running, Trail i Triatló més important d'Espanya, acompanyant la marató de principi a fi.

Finalment, no hem d'oblidar que els participants -tant catalans com espanyols o estrangers- podran aprofitar l'esdeveniment per conèixer punts com el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), la Ruta Gaudí, moltes de les cases modernistes i edificis de primer nivell de principis de segle, com la Sagrada Família, l'Hospital de Sant Pau o el Palau de la Música Catalana, la Fundació Joan Miró, i molts altres llocs d'interès. Descobreix amb Zurich Marató el que significa un cap de setmana de running, turisme i salut a Barcelona! Gaudeix de la Zurich Marató de Barcelona allotjant-te en el millor Alberg de Barcelona, ​​el Youth Hostel Pere Tarrés. T'esperem!  

Photo credits: 122 via Foter.com / CC BY