Per què visitar Barcelona a l’hivern: que no et pari el fred!

Per què visitar Barcelona a l’hivern: que no et pari el fred!

Tot i que és coneguda popularment com una ciutat molt mediterrània i on la majoria d'afluència turística arriba a l'estiu, això no ha de provocar que no visiteu un dels llocs més turístics d'Espanya, ja que també Barcelona a l'hivern té el seu encant i màgia.

En els mesos més freds de l'any, tindreu l'oportunitat de veure una de les cares més boniques de la ciutat comtal i on s’organitzen un munt d'activitats divertides i diferents que no gaudireu la resta de l'any.

Deixeu-vos emportar per l’esperit nadalenc

Durant els mesos de Nadal, els colors, els llums i l'ambient festiu converteixen Barcelona en una de les ciutats més màgiques del món. Així, no perdeu l'oportunitat de passejar pels principals carrers de la ciutat il·luminats de colors i boniques decoracions; visitar els mercats nadalencs o els enormes pessebres que s'organitzen en diferents punts de la ciutat o simplement embriagar-vos de l'ambient festiu que es respira a la metròpolis.

Ah, tampoc us oblideu de tastar alguns productes típics d'aquestes assenyalades dates, com els torrons, polvorons o els xurros amb xocolata!

Gaudir del patinatge sobre gel

Altres de les activitats que només fareu a Barcelona a l'hivern és passar unes hores patinant sobre gel. Potser les més conegudes són les de l'Skating o el Palau Blaugrana, que també estan obertes durant tots els dies de l'any.

No obstant això, si preferiu buscar un lloc molt més cèntric a la ciutat, Barcelona compta amb altres opcions perfectament vàlides. En la mateixa part central del Centre Comercial l'Illa Diagonal es col·loca cada hivern una pista sobre gel que us transportará a la de Rockefeller Center de Nova York. No obstant, és recomanable consultar la seva disponibilitat per assegurar-vos de gaudir de l'experiència.

Visitar tranquil·lament les principals atraccions turístiques

Com hem comentat anteriorment, l’hivern és l'època de l'any on la ciutat acull una menor afluència de turistes. Així, viatjar a Barcelona durant aquests dies us pot permetre delectar-vos de les principals atraccions turístiques de la ciutat, de manera molt més tranquil·la i calmada.

La Sagrada Família, el temple arquitectònic més important de la ciutat creat per Antoni Gaudí; el mercat de la Boqueria o la combinació de recursos naturals enjardinats amb arquitectura modernista que ofereix el Parc Güell, són algunes de les principals opcions que es poden visitar sense haver de conviure amb una quantitat exagerada de visitants.

L’hivern a cobert

La capital catalana té una enorme varietat de museus de, pràcticament, qualsevol temàtica, per poder gaudir de l'art i l'arquitectura de diferents èpoques. Entre ells destaca el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), situat a Montjuïc, i des d'on també podeu veure l'espectacle de la Font Màgica des de la seva cafeteria.

D'altra banda, Barcelona compta també amb una enorme oferta de teatres. Cada dia hi ha programades funcions en els més de 100 teatres que té la ciutat. A més, una altra gran opció, que us permetrà també avançar-vos a les festes nadalenques, és visitar alguns dels centres comercials per fer shopping o a la recerca d'alguns regals pels més propers.

Cap d’Any i carnaval

Finalment, visitar Barcelona a l'hivern us donarà l'oportunitat de celebrar algunes de les nits més especials de l'any, com la de Cap d'Any. La festa oficial tracta de  un espectacle amb música, aigua i pirotècnia de 45 minuts de duració a la Font de Montjuïc.

Posteriorment, i després de menjar els dotze raïms, la ciutat compta amb molts llocs on sortir fins a la matinada, per acabar la nit (o començar el dia) menjant uns xurros amb xocolata.

A més, a finals de febrer es celebra el Carnaval. I encara que s'organitzen diferents actes a la ciutat comtal; a molt pocs quilòmetres podreu gaudir del famosíssim Carnaval de Sitges, on podreu viure una de les nits més boges en un ambient inclusiu, respectuós i, sobretot, amb molta festa!

Per tant, no deixeu que el fred us aturi i aprofiteu per visitar Barcelona també a l'hivern. Allotjant-vos a l'alberg de Barcelona Pere Tarrés, podreu arribar amb molta facilitat i atendrem tots els vostres dubtes de cara a gaudir de les millors activitats que ofereix la ciutat a l'hivern.