Visitar l’Aquarium de Barcelona

Visitar l’Aquarium de Barcelona

L’Aquarium de Barcelona va ser el Primer aquari d’Espanya en comptar amb un túnel submarí, pel qual els visitants podien submergir-se en la fauna marina gairebé palpant les diferents espècies. Visitar l’Aquarium de Barcelona és una experiència única i inoblidable que has viure si decideixes visitar la ciutat de Barcelona.

 Entrada Aquarium de Barcelona 

L’Aquarium consta de diverses zones, entre les que destaquen:

  • Els aquaris. L’Aquarium compta amb 21 peixeres en què es poden contemplar a més de 10.000 exemplars. Entre tot tipus de peixos, corals, anèmones, estrelles de mar, cavallets de mar, i moltes altres espècies, l’Aquàrium de Barcelona recull a gairebé 500 espècies diferents. Hi ha tres grans tipus d’aquaris, classificats segons l’hàbitat natural de les espècies: els aquaris tropicals, els mediterranis i altres aquaris temàtics.
  • Els oceanaris. Són els famosos túnels submarins que pots visitar a l’Aquarium de Barcelona, et portaran a un fascinant passeig per l’interior de l’oceà. En ells podràs gaudir de la fauna marina en la seva totalitat mentre observes, a mig metre de distància, com aquestes espècies s’alimenten, neden, es relacionen entre elles i, en general, viuen . És una experiència única que no pots perdre’t.
  • Explora. És una zona interactiva pensada especialment per als nens. En aquesta àrea es representen tres ambients molt diferents de la costa mediterrània: els aiguamolls del Delta de l’ Ebre, la Costa Brava i una cova submarina de les illes Medes. Aquí, el públic més petit podrà conèixer el món marí d’una forma molt divertida, a través d’ interactivitats per tocar, mirar, escoltar, investigar…
  • Planeta Aqua. En aquesta zona descobriràs com moltes de les criatures que desconeixes s’han adaptat a les més diverses condicions i aconseguit sobreviure. A més, aquesta àrea de l’Aquarium de Barcelona també compta amb parts interactives on els visitants poden conèixer l’interior d’un submarí o endinsar-se en la boca de l’ estómac d’una balena. Però, les atraccions estrelles d’aquesta zona són, sens dubte, les peixeres i petits aquaris on pots observar més de prop i fins i tot tocar les espècies que hi habiten, com ratlles, pingüins, meduses, etc.

Visita l’Aquarium de Barcelona i descobreix la fauna marina!

Photo credit: Carol^-^ / Foter.com / CC BY-NC