Un dia en bici per Barcelona

Un dia en bici per Barcelona

Arribes a Barcelona i davant la gran quantitat d'atractius no saps molt bé per on començar. No et preocupis, et proposem una completa ruta d'un dia en bici per Barcelona perquè la gaudeixis i comencis a familiaritzar-te amb la ciutat. Per a això, cal que primer tinguis una bicicleta. Llogar una bici a Barcelona és molt fàcil i barat.  

Lloguer de bicicletes a Barcelona

Hi ha moltes empreses on podràs llogar una bici a Barcelona. Els preus varien lleugerament, però normalment van entre 5 i 20 euros el dia, depenent de les característiques de la bicicleta, ja que n'hi ha familiars, de tàndem, i fins i tot, elèctriques. Algunes de les empreses que presten serveis són: Ride or die amb un preu mitjà de 2 euros l'hora, 10 euros el dia complet. Happy rental Bike amb preu de 4 euros l'hora. Barcelonabiking.com amb un preu de 15 euros el dia. O Barcelona Rent a Bike amb preus que van des dels 6 euros fins als 20 euros dos dies.  

Ruta d'un dia en bici per Barcelona

És cert que hi ha diverses rutes en bicicleta per Barcelona que pots fer. De fet, el lloc on lloguis la bicicleta et proporcionarà un mapa amb els carrils dissenyats per a la circulació de bicicletes, i un mapa turístic. No obstant això, aquí et mostrarem una ruta que contempla diversos atractius de la ciutat comtal, amb les seves respectives parades per menjar o berenar. El recorregut que proposem té la Plaça de Catalunya com a lloc d'inici i arribada. Una ruta circular que discorre pels llocs emblemàtics de la ciutat comtal. La Plaça de Catalunya és un dels punts de reunió més multitudinaris per ser un nus de transport i la seva cèntrica localització, a més, la plaça compta amb múltiples escultures que l'adornen evocant motius clàssics. Iniciarem la ruta pujant pel Passeig de Gràcia, una de les avingudes comercials més populars.

Entre el carrer Aragó i Consell de Cient es troba la Poma de la Discòrdia amb 5 de les cases modernistes més destacades, entre elles hi ha la Casa Batlló, un dels edificis de Gaudí modernista més important que representa la llegenda de Sant Jordi i el drac . Seguint pel Passeig de Gràcia pots accedir a la Casa Milà, també coneguda per La Pedrera per la forma de la seva façana, obra de Gaudí. Hauràs de creuar els Jardins de Salvador Espriu i arribar a Gran de Gràcia, per seguir cap al Parc Güell, una de les obres modernistes més important del planeta. Aquí pots fer una parada per menjar, i gaudir de la màgia del lloc. Després del merescut dinar i descans, continuem cap a la Sagrada Família.

Tot i estar inacabat és considerat Patrimoni de la Humanitat. A més, a la cripta es troba la tomba de Gaudí. Pots visitar-la per fora i per dins. És tot un espectacle. Seguim pedalant cap al carrer Sardenya fins arribar a l'Arc de Triomf. Continuem pel passeig de Lluís Companys fins a la Basílica de Santa Maria del Mar.    

Posteriorment, girarem pel carrer l'Argenteria per prendre la Via Laietana fins al Mirador de Colom. Des d'aquí pujarem a Les Rambles, lloc ideal per prendre un berenar suculenta que ajudi a afrontar el tram final que discorre pel carrer del Cardenal fins a l'avinguda de la Catedral. Després de visitar-la, i admirar la seva bellesa, finalitzarem la ruta tornant a la Plaça de Catalunya pel carrer de Capellans i l'avinguda comercial de Portal de l'Angel. Llogar una bicicleta i sortir a descobrir la ciutat és una de les activitats més divertides que pots fer a Barcelona. Si vols començar la teva ruta des de l'Alberg Pere Tarrés, pots llogar la teva bicicleta en els seus voltants.  

A pedalar!