TOP 3 Parcs de Barcelona

TOP 3 Parcs de Barcelona

Ara que arriba la primavera i l'estiu, ve de gust passar més temps a l'aire lliure. Els parcs de Barcelona es converteixen, durant aquests mesos, en els millors espais per relaxar-nos i gaudir del sol i la natura. Barcelona és una ciutat mediterrània que gaudeix de bon temps durant pràcticament tot l'any, però el sol, en els mesos de març a octubre, és totalment necessari, vitamina pura.  

3 PARCS DE BARCELONA QUE NO ET POTS PERDRE

  Si vols recórrer les zones verdes de Barcelona i conèixer la ciutat d'una manera diferent, et proposem el nostre particular Top 3 de Parcs de Barcelona que no et pots perdre: el Parc de la Ciutadella, el Parc del Laberint d'Horta i el Park Güell. Benvinguts siguin els passejos, les xerrades i els pícnics al sol!  

Parc de La Ciutadella

Aquest parc és considerat el pulmó verd la Ciutat Comtal, i no és per menys, amb més de 17 hectàrees de zones verdes. També és un pulmó social, ja que, en aquest parc, hi ha mil coses a fer, com llegir un llibre sota un arbre, passejar en bici, ballar swing o fer bombolles de sabó. El parc alberga el Zoo de Barcelona, el Parlament de Catalunya, dos museus, un col·legi i una església. I també trobaràs la cascada monumental, amb fonts i dracs que et faran sentir com en un capítol de Joc de Trons; i un llac, on podràs llogar una barqueta de rems per fer una passejada. Per anar al Parc de La Ciutadella, et proposem dues parades de metro de la L4. Si tens poc temps, baixa a la parada de Ciutadella / Vila Olímpica, creua el carrer i ja estaràs a la zona verda. Si tens més temps, baixa a la parada de l'Arc de Triomf i passeja pel Passeig de Lluís Companys fins arribar al parc.    

Parc del laberint d'Horta

El Parc del Laberint d'Horta és el jardí més antic que es conserva a Barcelona. Si no has estat mai en un laberint vegetal, aquest és el lloc ideal per viure aquesta experiència. Aquest jardí-museu té una estètica a cavall entre l'estil neoclàssic i romàntic, cosa que no deixa de sorprendre al visitant. Se sentirà en un oasi envoltat de vegetació i escoltant de fons el murmuri de l'aigua en caure per la cascada. Obre tots els dies de 10 del matí a 7 de la tarda, a l'hivern; i 8 del vespre, a l'estiu. L'entrada costa 2,23 euros, hi ha descomptes amb carnet jove i és gratuïta els dimecres i diumenges. La parada de metro més propera és Mundet. Malgrat estar als afores de la ciutat, es troba a tan sols 15 minuts de Plaça Catalunya, amb la Línia Verda (L3).  

Park Güell

Hi ha res més instagramejat a Barcelona que el Park Güell? No. Les seves vistes, jardins i, per descomptat, la seva originalitat l'han convertit en un emblema de la ciutat. Aquest parc, ideat pel mític arquitecte català Antoni Gaudí, està situat a la part alta de Barcelona, i des de la coneguda plaça de la Natura amb les seves baranes de trencadís, tindràs la ciutat als teus peus. El més còmode, per anar a aquest parc, és agafar la Línia Verda de metro i baixar a les parades de Vallcarca o Lesseps. L'entrada general al recinte monumental costa 7 euros, però la resta del parc és gratuït per a tots els seus visitants. Barcelona no és només el blau de la mar, sinó també el verd dels seus parcs. Vine a descansar a Barcelona i allotja't al Youth Hostel Pere Tarrés.