Terrasses secretes de Barcelona

Terrasses secretes de Barcelona

Barcelona és una ciutat que enamora, sense cap dubte. Pots gaudir de les festes d'alguns dels seus barris, de la seva àmplia oferta gastronòmica, anar als millors concerts i espectacles... Això està molt bé, però també voldràs estar tranquil! Amb la xafogor tan típica de l'estiu a la ciutat, què millor que prendre alguna cosa fresqueta en una de les innombrables terrasses de Barcelona. Però, i si a més gaudeixes de la tranquil·litat en una terrassa secreta? Sí, sí, ho sents bé! Terrasses dins d'una botiga, en una llibreria, a la part posterior d'un edifici, no és fàcil trobar-les! Però no et preocupis, t'ajudem!

Descobreix amb nosaltres les terrasses secretes de Barcelona que et recomanem!

1. Olokuti

En primer lloc, destaquem la de la botiga Olokuti, situada al Barri de Gràcia. És una botiga de comerç just amb un jardí al darrere on pots prendre una infusió, un pastís casolà i desconnectar en aquest lloc màgic de flors i plantes tan respectuós amb el medi ambient. Si el que necessites és desconnectar de tot i de tots, aquest lloc t'ajudarà!

2. Cafè d'Estiu

El Cafè d'Estiu és una terrassa de Barcelona oberta únicament a l'estiu, per tant és pràcticament obligat que la visiteu! La terrassa està al pati del Museu Frederic Marès al Barri Gòtic. Et sentiràs un veritable privilegiat per viure la pau que desprèn aquest lloc tan idíl·lic. Sí, els museus sempre conviden a una bona conversa, a una trobada, o simplement a lectura d'aquella novel·la pendent. Anima't!

3. Hotel Primero Primera

En alguns hotels de la ciutat trobaràs terrasses que podrien passar-te inadvertides. Una d'elles és la de l'Hotel Primero Primera situat a 10 minuts del centre. És un hotel boutique de tracte familiar construït el 1955 i on ha residit des de llavors la família propietària amb els seus 8 fills. Té una petita i frondosa terrassa, una joia de compartir amb els teus amics, parella... Un lloc veritablement màgic!

4. El Cafè de La Central

La terrassa del Cafè de La Central, és una de les millors de la ciutat, i amb raó! Està en un jardí amb frondosos arbres i vegetació. Podràs relaxar-te en un dels seus racons literaris en aquesta illa situada al cor de l'Eixample. Respirar l'ambient cultural del lloc, deixar-te embriagar pel silenci i tranquil·litat més absolutes, són algunes de les sensacions que et regalaràs si segueixes la nostra recomanació.

5. Federal Café

La bonica terrassa d'El Federal Cafè és de desconnexió absoluta. Està situat al carrer Parlament, al Barri de Sant Antoni. És un espai tranquil i còmode al qual s'accedeix després de pujar les dues plantes del seu bar/cafè. Sí, no ho oblidis, segueix pujant dalt de tot! A més, és un dels millors llocs de la ciutat en els quals fer un brunch. T'ho perdràs?

6. Jardí de la Casa Ignacio de Puig

Per a jardí romàntic en plena Rambla de Barcelona res millor que el Jardí de la Casa Ignacio de Puig. És un petit i desconegut espai al que s'accedeix a través de l'Hotel Petit Palace Opera Garden o per una petita entrada situada al carrer Aroles. Has de travessar la recepció de l'hotel per accedir a la seva terrassa, així podràs contagiar-te de l'aire romàntic que desprèn aquest lloc tan poc (per sort) concorregut.

7. Caseta del Migdia

La Caseta del Migdia és un lloc secret, envoltat de cert misteri. Sí, t'imagines bé, frondosos arbres, naturalesa en estat pur. La Caseta està amagada a Montjuïc, al Mirador del Migdia. Si prefereixes aïllar-te de la ciutat, viure de prop l'entorn natural, i gaudir d'una de les millors vistes de la ciutat... t'enamorarà! Per cert, confiem en tu, no oblidis guardar-nos el secret!