7 raons per viure una tardor a Barcelona

7 raons per viure una tardor a Barcelona

Qualsevol de les estacions de l'any és bona per visitar Barcelona. És una ciutat cosmopolita, amb una gran oferta comercial, cultural i d'oci que podrás gaudir tot l’any.

No obstant això, visitar la ciutat entre els mesos de setembre i novembre és una cosa espectacular. Així doncs passar una tardor a Barcelona és una de les experiències que no et pots perdre a la vida.

Hi ha una infinitat de raons per venir a Barcelona a la tardor, però si haguéssim de resumir-les en un article ho fem amb aquestes set raons.

Els set motius més importants per visitar Barcelona a la tardor

Descobreix les set raons més destacades que mereixen un viatge a Barcelona en aquesta estació:

1.Temperatura agradable

A Barcelona es sol gaudir d’un molt bon clima però, en aquesta estació de l'any, i la temperatura és molt agradable, i en les hores centrals del dia es poden fins i tot vestir peces de màniga curta.

El termòmetre pot arribar fins als 20 graus i no sol baixar dels 10. Un clima ideal per visitar la ciutat sense xafogor ni gelades.

2.Menys concentració turística

La tardor a Barcelona és una època on les aglomeracions de turistes es redueixen considerablement i són menys comuns.

Estaràs menys temps a les cues dels llocs que vulguis visitar com els grans monuments de Gaudí: la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera o el Parc Güell. Visitar el Museu del F.C.Barcelona o l'Aquarium també serà una altra alternativa que no pots deixar de veure.

3. Preus més assequibles

Els preus del transport per viatjar a Barcelona també són més econòmics en aquesta estació de l'any. Els bitllets d'avió, tren i bus per viatjar a la ciutat comtal a la tardor són més barats.

Gràcies a l'estalvi en el transport, podràs gaudir de més activitats a Barcelona, com concerts, espectacles teatrals o visites culturals que faran que t’impregnis d'una de les grans essències de la ciutat.

4. Gaudir dels parcs

El canvi de color de les fulles dels arbres típic de tardor és un atractiu més que suficient per acudir a Barcelona en aquesta estació.

Perdre’t pel Parc de la Ciutadella, al Parc del Laberint d'Horta o a la zona més alta de Montjuïc, on descobriràs una de les visites més espectaculars de la ciutat.

5. Viure la Castanyada i Halloween a Barcelona

A la tardor pots viure la festa de la Castanyada i Halloween. Són celebracions molt típiques a la ciutat (i de la comunitat), en la qual podràs degustar del sabor autèntic d'una castanya rostida en un dels diferents llocs que hi ha repartits per la ciutat, o delectar-te amb els típics panellets a les pastisseries més tradicionals.

Una altra de les alternatives que pots gaudir si passes la tardor a Barcelona són les diferents festes que s'organitzen per Halloween.

6. Gaudir de Festivals de música

Barcelona és una ciutat amb un bon gust musical on en cada estació de l'any ofereix una oferta destacada de festivals de música.

A la tardor comença el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i el Festival del Mil·lenni. A més, podràs passar-ho genial amb el Cruïlla de Tardor.

7.Saló del Manga

I si ets fan dels mangues japonesos i la cultura nipona, tens una cita obligada amb el Saló del Manga de Barcelona.

Podràs descobrir les últimes novetats editorials, participar en concursos de disfresses (cosplay). També podràs conèixer de primera mà als actors més destacats del món. I si et vesteixes com el teu personatge de manga favorit, l'entrada serà gratis!

Barcelona és una ciutat amb molts atractius en totes les estacions de l'any. És un municipi molt ric que disposa de moltes activitats tots els mesos. També a la tardor, una estació ideal per viure la ciutat sense aclaparaments, amb una temperatura agradable, amb bona música i activitats molt divertides.

Per descansar de totes aquestes activitats, tens en una ubicació molt cèntrica (al costat de l'estació de Sants) l’alberg de Barcelona de Pere Tarrés.

Barcelona és una gran ciutat per viure-tot l'any, també els mesos de tardor. Vine a experimentar-ho amb els teus propis ulls!