Tapes típiques de Barcelona

Tapes típiques de Barcelona

Tot i que no sempre se'ns prengui seriosament quan li diem, la veritat és que els de Barcelona som molt de tapes: no ens agraden, ens encanten; i fins i tot tenim aquests locals de tapes que has de visitar si o si de tant en tant. No t'ho creus? Veuràs com quan acabis de llegir la nostra selecció de tapes típiques de Barcelona tens ganes d'escapar-te a provar algun d'aquests petits menjars...

Tapes típiques de Barcelona que no et pots predre

El tema de les braves és ja una cosa... espiritual

O que ens agraden massa, vaja. I per braves bones, bones, les del Tomàs (Major de Sarrià, 49). Això sí, no vagis amb les idees a l'inrevés: són amb allioli i un toc de picant, però val la pena fer un tomb fins allà.

Tenim una bomba!

I les de veritat veritable són les de la Barceloneta, on expliquen que es van inventar a La Cova Fumada (Baluard, 56), de cuina casolana, i que no sabem si serà veritat, però no et penediràs de passejar-te per allà.

Som-hi amb el peix…

Bé, potser la carn no et motiva, no? I el peix? Doncs si busques tapes de peix per Barcelona, ​​és al Bar Jai-Ca (Ginebra, 13) amb els seus calamars a la romana, les seves tapes de pop, de seitons, de sípies... Per cert, diuen que el seu vermut amb ginebra, déu n 'hi do també.

I per als enamorats del verd

Doncs encara que anar de tapes a un local intrínsecament vegetarià és un tema complex, les opcions d'albergínia cruixent, risotto o tempura de carxofes del Gasterea (Verdi, 39), no estan gens malament; i l'escalivada del Sesamo (Sant Antoni Abat, 52) té un 10 si vols una segona opció.

I sobre les tapes més famoses de Barcelona?

Que no se'ns oblidi enviar-te a provar les tapes i racions de La Esquinica (Fabra i Puig, 296)! Ara sí, si parlem de tapes, has de saber que, com toca, Barcelona és una ciutat d'olives: és clàssica, és senzilla, però és bàsica entre les bàsiques, així que vés amb això en compte i prova uns quants tipus. Els barcelonins són habituals del peix i el marisc fresc, així que els calamars tampoc han de faltar en una llista de tapes típiques, els musclos o les escopinyes. Pel que fa a la terra, els pebrots de Padró són el must de tot aperitiu, i hauries acompanyar-los d'embotits, pernil ibèric amb pa amb tomàquet, truita espanyola i formatges diversos. De les patates braves ja n'hem parlat, així que poc més ens queda més que l'acompanyament.

I hi haurà qui l'acompanya amb vi, i altres que ho facin amb cervesa, perquè totes dues opcions són recomanables; com a curiositat, el vermut torna a estar de moda, i amb sifó, que no està malament, oi? Això és tot! Desitgem que t'hagi agradat aquesta llista de tapes típiques de Barcelona una mica més original que la majoria: és tot el que volíem! Bon profit! Ja sigui per la seva gastronomia, pels seus monuments o pel seu clima, la ciutat comtal està més de moda que mai. L'Alberg Pere Tarrés és el millor Youth Hostel de Barcelona en el qual gaudir de la ciutat, el seu ambient, els seus ciutadans i, per descomptat, de les millors tapes típiques de Barcelona. T'esperem!