Sónar, el Festival on l'electrònica es torna Música

Sónar, el Festival on l'electrònica es torna Música

Des dels seus inicis, el festival Sónar ha volgut mantenir-se com un referent de la música electrònica. I amb aquest objectiu al capdavant, ha crescut, s'ha reinventat i s'ha adaptat als nous temps sense perdre ni una mica de la seva essència. T'animes a conèixer millor un dels festivals més esperats de Barcelona?

Nascut el 1994, amb el pas dels anys s'ha convertit en tot un referent internacional pel que fa a música electrònica. I cada any es reinventa: fusions amb els mitjans digitals, alt contingut audiovisual... I, com no, el Sónar +D: l'espai per descobrir els nous talents i les seves propostes musicals. L'objectiu del Sónar és clar: millorar la relació entre la creativitat, la innovació, la tecnologia i l'oci. Quin millor lloc que aquest per descobrir tant artistes ja consolidats com músics emergents que encara busquen el seu lloc en el panorama de la música? Noms com Skrillex, Hot Chip, Kindness, Powell Downites actuaran en un mateix escenari, en tres dies consecutius de bona música i millor ambient. La llista de participants és llarga! Revisa-i descobreix qui i quan actuarà al Sónar. Fins i tot pot ser que hi hagi sorpreses d'última hora, amb visites inesperades. Al Sónar, tot pot passar! Sónar, el festival on l'electrònica es torna música Si vols estar al corrent de les últimes novetats al voltant del festival, no podries tenir-ho més fàcil: a la seva pàgina web trobaràs enllaços al seu compte de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest i fins i tot Google+. No et perdis ni un detall!  

Les entrades estan a la venda fins el dia 15 de juny -el festival se celebra entre els dies 18 i 20 del mateix mes-, i pots comprar tant abonaments per al Sónar de Dia i el Sónar de nit més diferents activitats, com passis d'un dia per a les sessions que tu tries. Ah, i recorda que la venda anticipada és més econòmica!

A més, si compres una acreditació Nit i Dia podràs accedir a un munt d'activitats exclusives: pots fer-te amb una per 280 €. Afanya't, perquè s'esgoten! Per arribar al Sónar de Dia has de dirigir-te a la Fira de Montjuïc, situada a l'Avinguda Rius i Taulet, s/n. Fer-ho en transport públic no et costarà gaire: pots fer-ho en metro baixant a la parada "Espanya" (línies verda i vermella), en ferrocarril (línies L8, S33, S4, S8, R5 i R6, totes elles amb parada a "Espanya "), i amb més de 10 línies d'autobús que passen per aquí. I, per descomptat, pots apropar-te en cotxe o, fins i tot millor, en bici!

En canvi, el Sónar de Nit se celebra al recinte firal de Gran Via, i hauràs de desplaçar-te fins allà mitjançant el ferrocarril: la parada més propera és Europa I. Recorda que l'horari d'aquest festival és de les 20:30 a les 23 hores! Si busques un festival diferent, autèntic i genuí, que hi ha dubte: Sónar és el nom que estaves buscant. I si no ens creus, acosta't a descobrir-ho! Ja ens explicaràs com ha anat l'experiència.     

Photo credit: scannerfm_flickr / Source / CC BY-NC