S'apropa l'estiu al Port Olímpic de Barcelona

S'apropa l'estiu al Port Olímpic de Barcelona

La calor es va obrint pas dia a dia i, per aquest motiu, avui volem explicar-te totes les coses que pots fer quan s'acosta l'estiu al Port Olímpic de Barcelona: des d'anar a prendre el sol fins a pujar-te a una moto d'aigua, hi ha opcions per a tots els gustos. Ens acompanyes a descobrir-les?

  • Llogar un vaixell. Estem parlant del port esportiu principal de Barcelona, per la qual cosa no és d'estranyar que quan s'acosta l'estiu al Port Olímpic l'oferta d'embarcacions de lloguer es dispari. Trobaràs moltes empreses de xàrter per comparar qualitat i preu. Sens dubte, és una gran opció per desconnectar del dia a dia i viure la ciutat d'una altra manera!
  • Fer una passejada en moto aquàtica. Cada dia més i més persones s'animen a fer una passejada en moto d'aigua: és divertit, i si no tens molta experiència podràs fer-ho acompanyat per un monitor.
  • Menjar en un restaurant. L'oferta és molt variada, però et recomanem que, vagis al restaurant que vagis, degustis els plats mariners: arrossos de peix, calderetes... Cap et defraudarà!
  • Prendre una copa. Hi ha moltíssims locals en què prendre alguna cosa quan la nit comença a caure. Des de tranquils chill outs sobre la sorra de la platja fins als bars musicals més IN, al Port Olímpic hi ha una opció per a cada persona. Descobreix quina és la teva!
  • Anar a la platja. No podia ser d'una altra manera: molt a prop del port trobaràs la platja, el lloc ideal per deixar passar les hores al sol. Això sí, procura anar aviat: 's'omple amb molta facilitat!
  • Jugar a voleibol. Si t'agrada el sol però t'avorreix estar estirat sense fer res, també trobaràs xarxes de voleibol a disposició de tot el món. És una excel·lent opció per gaudir del bon temps, passar una bona estona amb els amics i, a més, fer una mica d'esport.
  • Passejar pel passeig marítim. Per als més tranquils, una gran opció pot ser passejar pel port per veure els vaixells i, després, continuar el passeig per la platja. Trobaràs moltíssimes fonts, bancs en què descansar, bars per prendre alguna cosa... I sempre hi ha coses interessants per veure!
  • Fer esport. Des de córrer pel passeig del Port Olímpic fins a fer estiraments, al llarg del passeig marítim trobaràs diferents instal·lacions amb què exercitar el teu cos. Ja saps, mens sana in corpore sano: i, quin lloc millor que aquest?

Com veus, hi ha un pla perfecte per cada dia, tant si et ve de gust alguna cosa moguda com si busques una mica més de calma. Per arribar fins al Port Olímpic tens moltes opcions: des de la parada de metro de Ciutadella, de la línia groga, fins al tramvia i diferents línies d'autobús. Ah, i recorda que, a més, el zoo de Barcelona està molt a prop d'aquí! Una visita al port per menjar o prendre alguna cosa pot ser el punt i final perfecte per a una visita a les seves instal·lacions, ¿no et sembla?

Photo credit: Mark Turner / Source / CC BY-NC-SA