Saló Internacional del Còmic del 15 al 18 de maig a Barcelona

Saló Internacional del Còmic del 15 al 18 de maig a Barcelona

El Saló Internacional del Còmic celebra la seva edició número 32 a Barcelona del 15 al 18 de maig. Els amants de les vinyetes i dels superherois gaudiran de 32.000 metres quadrats d'exposició en els palaus número 1 i 2 de Fira Barcelona, a Montjuïc. L'accés es realitzarà per l'Avinguda Reina Maria Cristina.

Macroexposició sobre la Guerra

Els conflictes bèl·lics i la seva relació amb les historietes seran l'eix central d'aquesta edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. El certamen commemorarà el centenari de la Primera Guerra Mundial, la fi de la Guerra Civil Espanyola i el tricentenari de l'11 de setembre de 1714, entre d'altres dates relacionades amb la guerra. Els visitants podran veure 200 exemplars originals d'autors de tot el món a la mostra "Còmics en Guerra", que tractarà sobre diferents conflictes bèl·lics, des de la prehistòria fins a les guerres més recents. Reconstruccions bèl·liques en viu Una de les novetats d'aquesta edició del Saló del Còmic seran les escenificacions bèl·liques de diferents conflictes per part d'actors caracteritzats que passegessin pel recinte de Fira de Barcelona.

Autors de còmic estrella Destacarà la presència de Joe Sacco, creador del còmic de crònica periodística, autor de títols com Notes al peu de Gaza, sobre la guerra entre Israel i Palestina, i que està a punt de publicar un gran àlbum desplegable sobre la Primera Guerra Mundial. També estarà al Saló del Còmic el dibuixant i guionista canadenc Ramón K. Pérez reconegut amb diversos premis, com el Llibre de l'any del 2010 de Foreword Reviews. Horaris: Dijous 15 de maig: de 10:00 a 20:00 h. Divendres 16 de maig: de 10:00 a 21:00 h. Dissabte 17 de maig: de 10:00 a 21:00 h. Diumenge 18 de maig: de 10:00 a 20:00 h. Entrades:

- General: 7 € Es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Còmic. Serà vàlida únicament per a una persona i un dia. També es farà venda anticipada que s'anunciarà en el seu moment.
- Entrada Descompte: 5 € De venda únicament a les taquilles del Saló del Còmic. Els titulars del carnet de les biblioteques públiques de Catalunya, carnet ClubTR3SC i del Carnet Jove podran adquirir les entrades al preu de 5 €. L'entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia.
- Entrada Grups Escolars: 2 € Per als grups escolars que vulguin fer la visita al Saló del Còmic l'entrada té un preu especial de 2 € per cada alumne i és gratuïta per als docents acompanyants. Per obtenir aquest descompte, s'ha de presentar a les taquilles escrit amb el segell de l'escola i l'autorització de la direcció del centre, on consti el nombre d'alumnes i professors que volen accedir al Saló. Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes.

Per tots aquests avantatges i per la possibilitat de passar una jornada d'oci i diversió a Barcelona, val la pena assistir a la 32 º edició del Saló Internacional del Còmic. T'ho perdràs?