S'acosta el Festival de Cinema de Sitges 2019

S'acosta el Festival de Cinema de Sitges 2019

Els fans del cinema fantàstic i de terror tenen una cita obligada cada any: el Festival de Cinema de Sitges. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix les novetats d'un gènere en auge a casa nostra. Aquest any, el festival se celebrarà del 3 al 13 d'octubre a Sitges.

Les novetats més destacades del Festival de Cinema de Sitges 2019

El festival de Sitges oferirà moltes pel·lícules d'estrena als aficionats del gènere fantàstic i de terror. Films d'autors debutants i consagrats que explicaran grans històries que aportaran altes dosis de qualitat a la història del cinema.

Fora de competició els assistents tindran els següents plats forts: "The Lighthouse", la nova proposta del director Robert Eggers, famós per The Witch; "Lux Aeterna", de Gaspar Noé, guardonat a Sitges 2018 amb el premi a la millor pel·lícula amb "Clímax"; i la producció de Netflix "El Camino: una pel·lícula de Breaking Bad", escrita i dirigida pel creador de la sèrie Vince Gilligan.

La competició del festival oferirà com cada any moltes sorpreses i propostes d'autors coneguts com del director japonès Tatsuyuki Nagai, membre de l'equip de "L'himne del cor", que mostrarà "Her Blue Sky"; "Corporate Animals", del director de Creep, Patrick Brice; o After Midnight, de Jeremy Gardner i Christian Stella, entre d'altres.

Jaime Lannister, de Joc de Trons, al Festival de Sitges

L'actor Nikolaj Coster-Waldau, que va encarnar el personatge Jaime Lannister a Joc de Trons, presentarà al festival la première mundial de "Suicide Tourist", el nou film del director Jonas Alexander Arnby, conegut per "Quan desperta la bèstia".

Els assistents tindran una excel·lent oportunitat de conèixer en persona una de les grans estrelles de Hollywood i un dels protagonistes d'una de les sèries més aclamades de l'actualitat.

Però el Festival de Sitges és un esdeveniment de culte i una cita que concentra els experts del gènere a nivell nacional i internacional que no només reconeix la feina dels cineastes actuals. També recorda les velles glòries com Charles Band, que en l'esdeveniment de 2019 rebrà una condecoració especial.

Charles Band rebrà el premi Màquina del Temps i retrospectiva

El productor i director de cinema de terror Charles Band, qui va destacar per ser un dels productors més exuberants de la Sèrie B de Hollywood en les dècades dels 80 i dels 90, serà reconegut amb un premi Màquina del Temps per la seva trajectòria professional.

Band té en el seu currículum unes cent pel·lícules de terror, ciència ficció, fantasia i comèdia. A la secció Brigadoon s'exhibiran alguns dels títols més destacats de la seva filmografia, tant de productor com de director, Creepozoids (1987), Demonic Toys (1992), Head Of The Family (1989) i The Creeps (Deformed Monsters) (1997 ).

Tots aquests atractius i més que pots descobrir a la pàgina oficial del festival de Sitges mereixen una visita. Així que, si ets aficionat del cine de fantasia i terror, no pots perdre’t aquesta cita.

Si vols anar al festival i vols que la teva participació et surti més econòmica, et recomanem que t’allotgis a l’alberg de Barcelona de Pere Tarrés. Està situat al costat de l'estació de Sants, on cada dia podràs agafar un tren a Sitges. Cada deu minuts passa un comboi de la línia R2 amb parada a la ciutat. Millor impossible!

El Festival de Sitges és un dels esdeveniments estrella de l'any que els amants del setè art no es poden perdre.