Running a Barcelona

Running a Barcelona

“No hi ha millor manera de conèixer una ciutat que descobrir-la corrent”. Això mateix afirma el corredor de muntanya i esquiador Kilian Jornet, nascut a Sabadell.

Si penseu com ell i voleu descobrir els encants de Barcelona sense afluixar la marxa aquí teniu les millors rutes de running urbanes.

Ruta del Modernisme:

Ideal per runners principiants, ja que el recorregut transcorre per terreny llis. El seu màxim atractiu és el seu incomparable valor cultural, perquè els amants del runningpoden contemplar, al seu pas, els edificis modernistes més importants de la ciutat: la Pedrera, la Casa Batlló, la Sagrada Família i al Palau de la Música entre d’altres.

Running a Barcelona

Montjuïc, la muntanya olímpica:

Una mica més de fons exigeix ​​aquesta ruta, que transcorre per les instal·lacions que es van crear per als Jocs Olímpics de 1992. El recorregut té constants pujades i baixades que val la pena fer per gaudir d’unes immillorables vistes de Barcelona. Els corredors més experts practicaran el running alhora que coneixeran el mític Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi, el Castell de Montjuïc, les impressionants fonts i la Plaça Espanya.

La Diagonal:

Com el seu nom indica, aquesta gran Avinguda creua en diagonal la ciutat. Els runners poden decantar-se per la Zona Est, en què passaran al costat de la Torre Agbar i veuran l’última gran transformació urbanística de Barcelona, amb els seus nous barris del Poble Nou i Diagonal Mar. A més aquesta ruta arriba fins al Fòrum, amb amplis espais ideals per practicar el running. La ruta que transcorre per la Zona Oest de la Diagonal, que comprèn la Zona Universitària, al Palau de Pedralbes i el Parc de Cervantes, té grans voreres i pocs semàfors, per la qual cosa és perfecta per al running. A més, els aficionats al futbol tenen la possibilitat d’apropar-se fins al Camp Nou del FC. Barcelona.

De la Ciutadella al mar:

Els amants del mar que es decideixin per aquesta ruta de running correran per sota del mític Arc de Triomf, coneixeran els camins del Parc de la Ciutadella i creuaran el popular barri mariner de la Barceloneta. A més podran contemplar l’Hotel W, un dels últims edificis emblemàtics de la ciutat.

Barcelona des d’el mar:

Què millor que gaudir de l’aire fresc de la Mediterrània, del sol i del mar, practicant el running? Barcelona ofereix una ruta inigualable, des de les torres de la Vila Olímpica i el seu port esportiu fins al Fòrum. Per als més atrevits, sempre hi ha la possibilitat de donar-se un bany al final del recorregut.

Ara que coneixeu les millors rutes per practicar el running només heu d’escollir el calçat perfecte per gaudir corrent de les meravelles de Barcelona. 

Foto credit: runbcn.com