Restaurants amb dues estrelles Michelin

Restaurants amb dues estrelles Michelin

Restaurants a Barcelona n'hi ha molts; restaurants amb estrella, no tants. I si el que busques és un local que pugui presumir de tenir no una, sinó dues estrelles Michelin, l'oferta es redueix dràsticament! T'hem preparat una llista amb els 4 restaurants amb dues estrelles Michelin a Barcelona:

Enoteca Visitar el restaurant de Paco Pérez és com fer un viatge en el temps: el seu ambient, els seus plats i, sobretot, la seva essència et traslladarà a una altra època, a pobles mariners que vivien del mar i per al mar. Potser ara t'estiguis preguntant quina relació tindrà el mar amb una enoteca, oi? Bé, és que encara no t'hem explicat que aquest restaurant té carta amb més de 500 vins de tot el món. Ara sí, no?

Lasarte Situat a l'Hotel Condes de Barcelona (al c / Mallorca, 259), el restaurant Lasarte brilla amb llum pròpia: Martín Berasategui et sorprendrà amb una carta creativa i innovadora, un menú degustació que delectarà els teus sentits i el Menú Lasarte, en el que trobaràs una mostra d'alguns dels millors plats del xef. Amb productes fresquíssims i de temporada, és el lloc ideal per viure una experiència gastronòmica en tota regla, en un ambient relaxat i distès.

Moments La seva ubicació, a l'Hotel Mandarín Oriental, ja hauria de donar-te una pista sobre la qualitat que trobaràs en aquest restaurant. Carme Ruscalleda -que ja atresora 2 estrelles Michelin al seu restaurant Sant Pau- i el seu fill, Raül Baram, han confeccionat un menú basat en la cuina tradicional catalana amb innovadors detalls. Per aconseguir el seu objectiu, utilitzen sempre productes frescos de temporada i de primera qualitat. Podràs assaborir-los tant amb plats de la carta com amb el menú degustació, en què et serviran 5 aperitius, 5 plats principals, 5 tipus de formatge, 2 postres i dolços de rebosteria. No està gens malament, oi?

Àbac Al número 1 de l'Avinguda Tibidabo es conjuguen la tradició i la modernitat: en la seva carta trobaràs els plats de sempre, però amb un punt innovador que evidencia el geni creatiu de Jordi Cruz, el xef de l'Àbac. Deixa't mimar pels seus plats, permet que l'ambient t'atrapi i gaudeix del menjar com no ho has fet mai abans. No te'n penediràs! Aquests restaurants amb estrelles Michelin a Barcelona són la prova irrefutable que la ciutat comtal segueix estant a l'avantguarda del panorama gastronòmic internacional; i no només això, sinó que planeja estar durant molt de temps.

Sens dubte, reservar una taula en un d'aquests restaurants és garantia d'èxit: tots els plats són petites obres d'art i el vi sempre serà perfecte. Així que ja saps, si el que vols és gaudir un sopar excel·lent en el millor dels ambients, inclou algun d'aquests restaurants en les teves opcions. Et serà molt difícil decantar-te per un o altre, ja ho veuràs!

Photo credit: Mesq / Foter / CC BY-NC