Recomanacions per anar al teatre a Barcelona

Recomanacions per anar al teatre a Barcelona

Barcelona és sens dubte ciutat de teatres. A la Ciutat Comtal podeu trobar tota mena d'activitats teatrals (des de musicals, fins òpera ó comèdia) amb les que gaudireu d'actuacions de primer nivell.

Hi ha molts tipus d'obres de teatre que s'escenifiquen a Barcelona, però totes elles tenen un encant especial a través del qual aconsegueixen captar l'interès de tot el públic.

A continuació us donem algunes recomanacions perquè no us perdeu aquest tipus d'activitats a Barcelona ja que, us podem assegurar, serà una experiència inoblidable!

Musicals a Barcelona

Un dels formats d'espectacle que més triomfa als escenaris és, sens dubte, el musical.

La combinació de narrar una història a través de música i de cançons és sempre un èxit assegurat.

Durant el 2020, es poden visitar diversos musicals a Barcelona que han aconseguit, durant tota la seva història, grans èxits. Aquí, algun d'ells:

  • West Side Story. El musical: Es tracta d'un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La seva banda sonora compta amb l'art de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim. Aquesta melodia ha estat reconeguda com una de les millors en la història dels musicals. L'obra tracta sobre les figures de Romeu i Julieta de Shakespeare, però a la ciutat de Nova York. Allà, dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Jets i els Sharks. Actuacions disponibles fins al 16 de febrer al Teatre Tívoli.
  • El Médico. El musical: Després de l'èxit i les bones crítiques recollides a la cartellera de Madrid, El Médico arriba a Barcelona. Aquest musical, basat en el best seller mundial de Noah Gordon, i creat i produït íntegrament a Espanya, és un projecte molt ambiciós que compta amb 33 actors en escena i 20 músics en directe, convertint-se així en l'orquestra més gran del teatre musical espanyol.

En aquesta obra s'expliquen les peripècies d’en Rob, un jove i  noi orfe que recorre el món per descobrir les millors medicines alternatives que existeixen. Però tot canvia quan coneix l'amor per primera vegada. No us ho perdeu del 2 al 19 d'abril al Teatre Tívoli.

Aposta per la Comèdia

D’altra banda, les obres que també compten amb un gran èxit i una millor crítica a Barcelona són els espectacles de comèdia. I esteu de sort! Perquè l'oferta a la Ciutat Comtal és molt variada i per a tots els gustos. Aquí us recomanem un parell d'obres que no podeu deixar de veure:

  • Mucha tontería: El nou monòleg de Berto Romero. Es basa en una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys. El títol ja és una declaració d'intencions d'una obra que ha guanyat diferents premis gràcies a noves històries, noves cançons i moltes sorpreses.
  • David Guapo: #quenonosfrunjanlafiesta: Monòleg protagonitzat per un dels còmics amb major projecció en l'actualitat. David Guapo ha passat en poc temps de ser un gran desconegut a un fenomen de masses, gràcies a actuacions com aquesta. No us la podeu perdre.

Altres tipus d'obres de teatre a Barcelona

A més, fem una menció especial a la màgia. I és que durant els últims mesos s'organitza a Barcelona un dels espectacles més extraordinaris que s'han fet mai.

L'obra Nada es imposible del Mago Pop, és un viatge a través de l'extraordinari, ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció; una aventura plena d'il·lusions coronada per l'enorme paper del Mago Pop, que demostra que cada vegada que arriba a l'escenari, Res és impossible! No us ho penseu i gaudiu d’aquest màgic espectacle al Teatre Victòria.

Això és només un petit entrant de l'enorme menú d'obres teatrals que podeu trobar a Barcelona. Així, us animem a no deixar mai d'investigar i d'estar atents a l'oferta de teatres que hi ha a la Ciutat Comtal, perquè estem segurs que anar al teatre de forma habitual millorarà la vostra vida.

Us recomanem visitar de tant en tant diverses pàgines de venda d'entrades per a aquest tipus d'espectacles, ja que de vegades podreu trobar descomptes per poder anar a un preu molt reduït al teatre. No perdeu més el temps, i com diuen en el món teatral: Molta merda!

Així, aprofitant la vostra estada a la capital catalana i el vostre allotjament a l'alberg de Barcelona de Pere Tarrés, no perdeu l'oportunitat de deixar-vos sorprendre per alguna obra de teatre a Barcelona.