Quins són els millors museus de Barcelona?

Quins són els millors museus de Barcelona?

Actualment Barcelona compta amb més de 50 museus que inclouen art, ciència, música, arquitectura, història, esport o mar, entre altres. De manera que, si estàs planejant viatjar i descobrir Barcelona, aquesta podria ser una bona oportunitat per organitzar una visita cultural per la ciutat. Per facilitar-te l’elecció, a continuació t’exposem quins són els millors museus de Barcelona.

Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

El MACBA s’ha consolidat com el millor museu de Barcelona i gràcies a ell la ciutat s’ha convertit en un referent contemporani internacional. És un espai de representació oberta on els ciutadans poden expressar-se lliurement, trobar-se amb els artistes i gaudir de les seves obres i experiències.

Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)

La missió principal del Museu Nacional és mostrar la magnitud de l’art català des del romànic fins a mitjan segle XX. En ell trobem una gran varietat d’escultures, pintures, arts de l’objecte, gravats, cartells, dibuixos, fotografies i monedes. A més, el MNAC compta amb una part de la col·lecció Thyssen-Bornemmisza que no pots perdre’t.

Museu Picasso

Obert al públic des de 1963, el Museu Picasso recull els primers anys de formació de Pablo Picasso. Va ser el mateix artista qui va promoure la creació del seu museu i en ell estan exposades totes les seves obres de joventut i la seva sèrie completa de Las Meninas. L’artista tenia un fort vincle amb Barcelona i el seu museu és el millor exemple d’això.

Fundació Miró

La Fundació Miró comprèn les més de 14.000 peces de l’artista Joan Miró. Des de la seva obertura, el museu ha anat recollint cadascuna de les obres de l’artista fins arribar al nombre actual. Algunes van ser donades per Miró, altres procedeixen de la col·lecció de la seva esposa, i les obres restants de les aportacions de grans personalitats del món de l’art, amics i familiars de l’artista.

Museu de la Ciència de Barcelona

Un fascinant recorregut pels racons més inesperats de la ciència i tots els seus secrets, el Museu de la Ciència de Barcelona compta amb una sèrie de sales en què es troben una recreació d’un ecosistema amazònic, exposicions sobre la geologia del món i l’evolució de la matèria i la vida del nostre planeta. Aquest és, sens dubte , un altre dels millors museus de Barcelona que has de visitar.