Quines són les millors platges de Barcelona

Quines són les millors platges de Barcelona

Milions de turistes van any rere any a prendre el sol i banyar-se en les aigües de Barcelona. La costa barcelonina ocupa més de 100 quilòmetres, entre la zona del barcelonès i l'àrea metropolitana, i compta amb algunes de les millors platges de Catalunya. Si t'agrada relaxar-te amb el so de les ones del mar, caminar per la vora del mar i banyar-te en aigua salada, aquí et mostrem quines són les millors platges de Barcelona.

 • La Barceloneta. És la platja més antiga de Barcelona, i està considerada una de les millors de Catalunya. La platja de la Barceloneta es troba a la part cèntrica de la costa i està molt ben comunicada. Es pot accedir tant en transport públic com en cotxe o moto, i ofereix les millors instal·lacions esportives i de lleure perquè puguis practicar els teus esports favorits de sorra.                  
  • Platja de Somorrostro. Just al costat de la platja de la Bareloneta es troba una altra de les millors platges de Barcelona, Somorrostro. Antigament el tram que ocupa aquesta platja pertanyia a la Barceloneta i, en homenatge al barri barraquista de Somorrostro que va ser destruït el 1966, es va decidir fer una divisió del territori i canviar el nom aquest tros de platja.

 

  • Platja de Sant Miquel. Situada entre les platges de la Barceloneta i Sant Sebastià, la platja de Sant Miquel és una de les més concorregudes de la costa de Barcelona. Compta amb excel·lents serveis i la seva cèntrica ubicació permet que sigui de molt fàcil accés.

 

  • Playa Sant Sebastià. Juntament amb la platja de la Barceloneta, la platja de Sant Sebastià és una de les més antigues de la ciutat comtal. Amb una extensió de 1.100 metres, és una de les platges més grans de Barcelona i que rep un major nombre de turistes a l'any. Compta amb serveis per a tot tipus de persones, incloses les discapacitades, banys, dutxes, etc., que la converteixen en una de les millors platges de Barcelona.
  • Platja de la Mar Bella. La platja de la Mar Bella és una de les més famoses de Barcelona i està considerada una de les millors platges nudistes d'Espanya. La seva fina sorra daurada, aigües tranquil·les, excel·lents serveis i situació cèntrica la fan ser una de les millors platges de Barcelona.
  • Platja de Bogatell. Si el que busques és una mica de tranquil·litat, la platja del Bogatell és ideal ja que no van a ella turistes de forma massificada. El seu públic acostuma a estar format per persones de més edat. La seva bellesa i la pau que transmet la converteixen en una de les millors platges de Barcelona.

Visita les millors platges de Barcelona i gaudeix de les seves calmades aigües!   Photo credit: diego.aviles / Foter / CC BY-NC