Què veure a Barcelona: els llocs que no et pots perdre

Què veure a Barcelona: els llocs que no et pots perdre

Segons es va apropant l'estiu i comencem a planificar les nostres vacances, és un bon moment per a que repassem alguns dels punts de major interès per veure a Barcelona. És per això que l'article d'avui està dirigit a oferir algunes idees i suggeriments perquè puguis conèixer i visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat comtal. A més, allotjament no et faltarà. En el nostre alberg a Barcelona trobaràs una llar a la ciutat comtal.

Què veure a Barcelona durant la nostra visita?

Barcelona és una ciutat amb una increïble riquesa multicultural que ens convida a gaudir d'infinitat d'opcions, plans durant una visita i molts llocs per veure i visitar. És totalment impossible arribar a conèixer-la en un sol viatge, serà per això que tothom que ens visita acaba tornant?

De totes maneres, volem oferir algunes opcions per veure a Barcelona durant la teva visita:

La Rambla de Barcelona

Es tracta d'un dels punts més populars i vistosos per veure a Barcelona. La gran rambla s'estén des de la central plaça de Catalunya fins el Port Vell. Al llarg dels seus 1.2 kilòmetres de longitud podràs gaudir de multitud de comerços clàssics, restaurants, quioscs, músics, pintors i artistes corporals. A més, trobaràs altres monuments importants al llarg del passeig com el palau de la Virreina, el mercat de La Boqueria, o el teatre de El Liceu.

La Sagrada Família

O també conegut com a Temple Expiatori de la Sagrada Família. Es tracta d'una construcció faraònica en el centre de la ciutat. Va ser ideada pel gran arquitecte Antoni Gaudí amb un marcat estil modernista, tot i que segueix en construcció en l'actualitat. Tot i no estar finalitzada encara, la vista exterior resulta impressionant i una visita a l'interior de la basílica és una de les majors belleses que veure a Barcelona. Es tracta d'una de les basíliques més impressionants del món, per això et recomanem que reservis les entrades amb antelació.

Parc Güell

Si visites la part superior de Barcelona, no pots deixar de visitar el famós Parc Güell. Es tracta d'un enorme parc ple de bonics jardins i sorprenents construccions de gran valor arquitectònic. Amb una mica d'atenció, podràs observar com Antoni Gaudí es va deixar influir per les formes naturistes per crear elements més orgànics, el que va suposar una gran evolució en el seu estil. Alguns dels punts d'interès en el parc són l'escalinata, els pavellons, la plaça, la sala hipòstila, els camins i viaductes i el Calvari. Sense oblidar-nos, per suposat de gaudir dels tranquils i bonica jardins.

Futbol i el Camp Nou

Un dels complexos futbolístics més importants del món es troba a Barcelona, es tracta del Camp Nou i el Museu del FC Barcelona. No només tindràs l'oportunitat de gaudir d'un partit en directe d'un dels millors equips de futbol del món, sinó que, a més podràs submergir-te totalment en el barcelonisme a través de la Camp Nou Experience.

La Illa de la Discòrdia

Un barri dels més bonics que hi ha. Es  tracta d'un tram del passeig de Gràcia a on podràs gaudir en pocs metres de varis edificis amb un gran valor artístic i arquitectònic. Una visita fonamental per entendre el modernisme català: la Casa Lleó Morera de Lluís Domènech i Montaner, la Casa Mulleras d'Enric Sagnier, la Casa Bonet de Marcel lí Coquillat, la Casa Amatller de Josep Puig i Cadafalch i la Casa Batlló de Antoni Gaudí.

Com ha succeït al llarg de la història en tantes ocasions, quan varis genis coincideixen a la mateixa ciutat i en la mateixa època, aquests acaben competint. És per això que es va acaba anomenant aquest tram com a Illa de la Discòrdia.

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Cultura i bellesa es donen la mà en el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Caminant des de la Plaça de España, el museu resulta una visió impressionant que va guanyant presència i tamany segons t'hi apropes. Dins hi podràs trobar una genial col·lecció d'obres d'art, composicions de grans figures de la història catalana (com Antoni Gaudí), una àmplia col·lecció d'art gòtic i una altra excel·lent col·lecció fotogràfica.

El parc d'atraccions de Tibidabo

Una visita perfecta per a tota la família. Al cim més alt de Collserola podràs trobar un dels parc d'atraccions en actiu més antic del món, el parc d'atraccions de Tibidabo. Amb algunes atraccions de casi 100 anys que commemoren esdeveniments tan memorables com el primer viatge en avió Barcelona-Madrid.