Què veure a Barcelona: la ruta Gaudí

Què veure a Barcelona: la ruta Gaudí

La ciutat de Barcelona continua rebent la visita de milions de turistes cada any, mantenint-se com una de les grans destinacions turístiques del món. El veritable èxit és motiu de múltiples factors però, sens dubte, l’atractiu de l’arquitectura, concretament l’arquitectura modernista d’Antoni Gaudí ha ajudat a la ciutat comtal a obtenir major reconeixement i fama mundial. El llegat del famós arquitecte català es tradueix en obres d’art d’increïble imaginació, evocadores i seductores, que han arribat a convertir-se en les principals senyes d’identitat de la ciutat.

Realitzar la ruta de Gaudí i veure les seves principals obres és una activitat obligada si vas a visitar Barcelona. Et mostrem una selecció de les obres que no t’has de perdre. Descobreix-les!

Sagrada Família

Coneguda mundialment com el símbol de Barcelona, la Sagrada Família és la gran obra mestra de Gaudí. Un impressionant temple inacabat que reflecteix al màxim la creativitat i visió artística del seu autor. Recorre el seu interior, inspirat en la naturalesa, admira les seves fascinants façanes i aprofita la visita per pujar a les torres i gaudir d’unes vistes privilegiades de la ciutat.

Parc Güell

A la part alta de la ciutat trobem el Parc Güell, un espai digne de veure a Barcelona. Es tracta d’un enorme jardí amb columnes inclinades, formes ondulades, escultures d’animals, bancs serpentejants i una ornamentació a base de colorits trossos de ceràmica, que el converteix en un lloc més que màgic i sorprenent.

Casa Milà o La Pedrera

Continuem la ruta de Gaudí amb una altra de les seves famoses obres, la Pedrera, situada al Passeig de Gràcia. És un edifici modernista que representa el que era l’habitatge d’una família burgesa catalana de principis del s.XX. Les seves formes ondulants, les seves cornises volants, els balcons de ferro forjat i el seu peculiar terrat són elements que deixen meravellats a tots els visitants. Aprofita per gaudir de les impressionants torres i xemeneies del terrat i una panoràmica estupenda del centre de Barcelona.

Casa Batlló

Un edifici mític de l’arquitectura modernista de Gaudí és la Casa Batllló. La seva façana colorista, amb les seves vidrieres i la seva teulada que simula el llom d’un drac són només algunes de les fascinants característiques d’aquesta obra. Recorre l’interior i descobreix cada uns dels seus racons, com l’especial atractiu del celobert i el terrat .

Altres obres de Gaudí

Encara que les anteriors són les obres més conegudes, la ruta de Gaudí a Barcelona no acaba aquí. Hi ha altres construccions de l’arquitecte que et recomanem veure a Barcelona com la Casa Vicens, situada al final del Passeig de Gràcia, o la Casa Restaurant Calvet , on pots gaudir de la bona gastronomia catalana en un lloc exclusiu i distingit.