Propostes de cinema a l'aire lliure a Barcelona

Propostes de cinema a l'aire lliure a Barcelona

Aquests propers mesos molts espais de la ciutat s'habiliten perquè puguis gaudir del millor cinema a l'aire lliure a Barcelona, que és l'activitat estrella de l'estiu a la ciutat. Els llocs en els quals s'organitzen aquestes propostes donen resposta a tot tipus de públic: pots anar sol, en família, amb els amics...

A més, l'entorn pot ser a prop del mar, ubicat en un centre cultural, als peus d'un castell... L'oferta és variada i ajuda a que les nits siguin més fresquetes i distretes! A continuació, et diem on pots viure una sessió de cinema en llocs emblemàtics de Barcelona, t'ho perdràs?

Cinema a l'aire lliure a Barcelona

El Cinema Lliure a la Platja de Sant Sebastià ofereix pel·lícules en versió original en un espai paradisíac: a la vora del mar. Qui diu que s'ha de veure cinema sobre una butaca rígida i tancat en una sala fosca? L'estiu està per viure'l intensament , oi?

Al Pati de les Dones del CCCB (Centre d'Art Contemporani de Barcelona) podràs veure pel·lícules precedides dels curts premiats pel mateix CCCB. Consulta la seva programació i enamora't d'alguna de les seves sessions en un lloc amb encant, al cor del barri del Raval.

Als Jardins del Fòrum de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc projecten pel·lícules en versió original subtitulada i ofereixen música en directe abans de la projecció. Diverteix-te també amb les activitats paral·leles que s'organitzen cada dia. Si la naturalesa és la teva amiga, estar envoltat de muralles i de verd, t'agradarà!

En els Jardins de Sant Joan de Déu, a la part posterior de l'Illa Diagonal es programen pel·lícules que pots veure assegut en una de les seves acolorides gandules. A la tarda pots donar-te un passeig pel centre comercial, prendre alguna cosa i acabar el dia veient una de les pel·lícules que tenen en cartellera. Perquè estar envoltat d'edificis també té el seu encant!

Al CosmoCaixa pots veure pel·lícules relacionades amb el món de la ciència. En castellà, en català o en versió original si estan gravades en altres idiomes. Si ets un inquiet per les pel·lícules de ciència i de ficció, hi has d'anar! L'entrada inclou una visita al CosmoCaixa, un concert i la pel·lícula de cinema a l'aire lliure. Anima't!

Per finalitzar anomenem altres llocs que també es transformen en sales de cinema a l'aire lliure, són: Mecal Air mostra de curts organitzada de juny a octubre que s'organitza al Poble Espanyol i després a la Fàbrica Moritz, Cinema a la fresca al centre Cívic Cotxeres del barri de Sants també és una altra opció, ideal per a un públic jove o per a famílies és el Cinema a la fresca organitzat al Parc de l'Espanya Industrial...

Fotos: Sala Montjuic