Pren-te una canya en els bars de concerts a Barcelona

Pren-te una canya en els bars de concerts a Barcelona

Si durant el dia a Barcelona el ritme és atrafegat, no t'imagines de nit! Musicalment parlant, per exemple, la nit és moguda. Bon exemple d'això són els concerts de cantants o grups de música que s'organitzen durant tot l'any. Però a vegades ve de gust alguna cosa més tranquila, oi? Prendre alguna cosa en un lloc més recollit mentre escoltes música és tot un privilegi que a Barcelona també pots gaudir. Et presentem alguns dels locals, sales, restaurants i bars de concerts a Barcelona que a nosaltres més ens agraden, ens acompanyes? 

5 DE CONCERTS A BARCELONA ELS GUSTOS

Al Harlem Jazz Club pots prendre una canya o el que et vingui de gust mentre escoltes música en directe. Aquest local del barri del Gòtic t'agradarà, en primer lloc pel seu disseny exterior que s'assembla a una cabina de telèfon londinenc; ja a l'interior, els músics de jazz pintats a les parets t’endinsaran en un nou món en el qual estils musicals com el jazz, blues o reggae seran els teus amics. No t'ho perdis! The Philarmonic va obrir les seves portes l'any 1998.

És un pub restaurant amb una ideologia anglesa situat al centre de Barcelona. Entre les seves parets s'organitzen diferents activitats que dinamitzen un lloc en el que és fàcil que sentis la més viva essència dels pubs britànics per excel·lència. Pren-te una cervesa anglesa escoltant música de blues o en directe... T'agradarà! Anem ara amb un tablao històric en què s'han presentat els grans noms del flamenc i la rumba, ens referim a la Sala Tarantos.

És un referent indiscutible per a les noves generacions de flamencs catalans i per als que vulguin gaudir d'una sessió de flamenc. Prendre alguna cosa mentre s'escolta a l'Alba Carmona, Sara Flores... mentre es veu ballar a Nacho Blanco, Iván Alcalá ... Sí, és un gran privilegi. No t'ho perdis, és de visita obligada. [caption id="attachment_8532" align="aligncenter" width="640"]flamenco-594272_640 A Los Tarantos es pot gaudir d'un espectacle flamenc mentre prenem una canya[/caption] Si el que t’agrada és la rumba, també trobaràs bars de concerts a Barcelona, ​​perquè et recomanem el local La Rumbeta.

La rumba ha reaparegut des de fa uns anys i s'ha tornat a lluir a la ciutat en llocs com aquest, que es converteixen en un clàssic. Has d'anar si ets un amant de la rumba o si simplement vols prendre't una cerveseta o un vinet acompanyat d'un ambient alegre per naturalesa. Acabem la nostra aventura musical amb Little Italy que és un restaurant compromès amb el jazz, és a dir on gaudir del jazz està garantit.

L'oferta de sopars amb concert és àmplia, així pots degustar la seva oferta gastronòmica mentre escoltes jazz de la mà de reconeguts professionals. És un bar de concerts a Barcelona ideal perquè et prenguis alguna cosa fresqueta i perquè sentis que et trasllades gràcies a una cosa tan imprescindible en les nostres vides com la música. Esperem que les nostres recomanacions t'hagin motivat a parar el temps, amb una bona cervesa, copeta de vi o amb el còctel més deliciós i música de companyia ... serà possible!