Port Aventura, una escapada de vertigen

Port Aventura, una escapada de vertigen

Si busques emocions intenses a prop de Barcelona, Port Aventura és el teu parc d'atraccions. Des de les experiències més fortes fins a les atraccions més relaxants, un dia en aquest parc serà increïble des del primer minut fins l'últim. Si no ho tens molt clar, segueix llegint! Veuràs com t'acabes convencent.

Port Aventura consta d'un parc temàtic (PortAventura Park), un parc aquàtic (Costa Caribe Aquatic Park) i un camp de golf (Mediterrània Beach & Golf); és a dir, dies i dies sense un sol minut per avorrir-te. I això, sense comptar els quatre hotels temàtics que formen part del complex! El parc temàtic està format per diferents zones, cadascuna ambientada en un lloc del món: la Xina, el Llunyà Oest, Polinèsia, Mediterrani i Mèxic. Totes tenen les seves pròpies actuacions, basades en la zona on es troben: el Temple del Foc, Betty Boop Country...

A continuació t'expliquem quines són les atraccions més impressionants de tot el parc, algunes de les quals ostenten diversos rècords europeus:

  • Dragon Khan. Els seus 8 loopings han estat emblema del parc des que es va inaugurar. Recórrer a més de 100 km/hora és tota una aventura...
  • Shambhala: Expedició a l'Himàlaia. Es tracta d'una muntanya russa tipus hypercoaster, una de les més altes d'Europa i també una de les més ràpides d'aquest tipus (sobrepassa els 130 km/hora).
  • Hurakan Condor. 100 metres de caiguda lliure recorreguts en poc menys de 3 segons. Només hi ha una paraula per descriure-ho: al·lucinant!
  • Stampida. Muntanya russa en la qual dos trens lluiten per arribar primers a la meta, creuant i avançant-se a tota velocitat.
  • Furious Bacus. Passar de 0 a 100 km/hora en menys de 4 segons? Sí, és possible! Sent l'acceleració com mai ho havies fet.
  • Tutuki Splash. És una atracció aquàtica en què diverses barques recorren la selva per acabar caient des d'un volcà: hi ha una baixada de 5 metres i una altra de 15.

Però els rècords no es queden només aquí: el parc aquàtic també té algunes atraccions que et deixaran amb la boca oberta. Per exemple, el King Khajuna, el tobogan de caiguda lliure més alt de tot Europa: 31 metres que recorreràs a una velocitat de 6 metres per segon ... Seràs capaç? Per arribar a Port Aventura pots fer-ho en tren, ja que el parc té una parada pròpia a la línia R16 de Renfe.

També pots arribar amb l'AVE, baixant a la parada del Camp de Tarragona, i des d'allà fent transbord en un transfer o amb autobús. També hi ha autobusos des de La Pineda, Cabrils o Salou que et portaran fins al parc, i fins i tot des de poblacions més allunyades. La xarxa de comunicacions de Port Aventura és molt bona. Et recomanem que intentis comprar les teves entrades amb anticipació, ja que les cues a les taquilles solen ser considerables, especialment en caps de setmana i en els mesos de ple estiu. També és bona idea estar atent a totes les ofertes i promocions, perquè pots estalviar una bona quantitat de diners. Ànim i a gaudir!

Photo credit: Simon & Vicki / Foter / CC BY-NC