Platja de Castelldefels, un lloc paradisíac

Platja de Castelldefels, un lloc paradisíac

La Platja de Castelldefels és un privilegi per als que vivim a Barcelona o a pobles propers perquè és un paradís de sorra situat a uns 18 quilòmetres de la ciutat. Barcelona té moltes platges de les que us hem parlat en altres ocasions, amb una àmplia oferta de serveis i per a tot tipus de públics, però de vegades ve de gust allunyar-se de la ciutat, oi?

Si vols anar a una platja que estigui ben comunicada amb transport públic i no molt lluny de la capital, segueix llegint!

La Platja de Castelldefels és un lloc en el qual gaudir d'una tranquil·litat total i absoluta. Sentiràs que deixes de formar part del ritme accelerat i estrès tan propis de Barcelona en tan sols uns minuts. Les seves aigües estan considerades entre tranquil·les i ventoses, i la seva sorra ... és daurada! Sí, sí, un lloc de somni i molt a prop nostre.

Els seus gairebé 5 quilòmetres de platja estan equipats amb innombrables dutxes, disposa de passarel·les de fusta per a l'accés a la sorra, àrees de jocs infantils per a les famílies, torres i cadires de vigilància per sentir-nos segurs... i servei de wifi gratuït! Vols oblidar-te fins i tot del mòbil? Doncs no et preocupis, posa'l en silenci i guarda'l una estoneta. Optar per un bon bany i per prendre alguna cosa és una opció més que desitjable en aquests dies de calor. A partir d'aquest any, els xiringuitos es distribuiran al llarg de la platja i es determinarà en quins d'ells es podrà oferir música en directe. Perquè podem allargar la jornada i aprofitar per admirar el capvespre, no creus?

Si el que t'agrada és l'esport, es poden practicar com és lògic esports aquàtics. La platja compta amb un Club Nàutic i diverses escoles de vela per a la pràctica de qualsevol esport relacionat amb el mar. Així, ja veus que és un lloc actiu per naturalesa, per la qual cosa no t'estranyi trobar-te a algun jugador de futbol famós practicant el seu esport favorit o simplement caminant pel passeig de la platja, ja que són molts els famosos que viuen a prop.

La platja de Castelldefels és una platja de catàleg, per això compta amb diverses certificacions de qualitat que així ho acrediten. A més és més una platja inclusiva. És a dir, que està adaptada a totes les persones ja que compta amb un servei de cadira amfíbia i mòduls de WC adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Una platja en la qual podem estar-hi tots sense diferències, perquè és una platja de tots i per a tots.

Ja ho diuen a la pàgina web de turisme de Castelldefels de la seva platja: "Estil de vida, estil de mar". Viu-la!