Les millors platges a prop de Barcelona

Les millors platges a prop de Barcelona

Sol i platja és el reclam amb el que milers s'atrauen milers de turistes cada any a les platges a prop de Barcelona. I és que tenim algunes de les platges més boniques de tota Espanya. Però com la calor de l'estiu és innegable que, no només els turistes van a gaudir de la fina sorra daurada i l'agradable mar mediterrani.

Segurament, hauràs tingut temps de visitar les platges més properes a Barcelona, per la qual cosa, en aquest cas, t'oferim algunes platges al llarg de la costa daurada perquè puguis comprovar si les coneixies totes o t'hem descobert un nou destí per donar-te un bany.

Un passeig per la Costa Daurada i per la Costa Brava

La raó per la qual son famoses les platges a prop de Barcelona és per la combinació de fina sorra daurada i aigües agradables i càlides. Aquestes son algunes de les millors:

La cala S’Alguer, a prop de Palamós

De vegades fa falta viatjar una mica, cap a la Costa Brava en aquest cas, per trobar un respir de l'estrès de la vida moderna. Si aquest és el teu desig, al menys per un dia, aleshores et recomanem que visitis la cala de S´Alguer. En ella trobaràs una petita i calmada platja totalment aliena al mon. Sense serveis i sense gent, la platja ideal per desconnectar.

Cala Montjoi, a Roses

La platja de la cala de Montjoi és un altre apartat espai que pots visitar si vols allunyar-te de la ciutat i gaudir de la platja amb la tranquil·litat de la soledat. Això és així perquè la cala es troba situada en el famós parc nacional de Cap de Creus, per la qual cosa pots esperar molts espais verges i plens de vegetació. 

La cala Fonda

La platja de cala Fonda és molt coneguda pel nom de Waikiki, en ella trobaràs una paradisíaca platja verge totalment rodejada de vegetació i roques. És per aquestes raons que és molt popular per practicar nudisme. I perfecta, per suposat, per a relaxar-se i desconnectar.

La Cala d'Aiguablava, a Begur

Si decideixes pujar cap a la Costa Brava, no pots deixar de visitar la platja d'Aiguablava. Et sorprendrà el color turquesa de les seves aigües, tan cristallines que es poden veure els peixos amb facilitat. A més, tot i ser una bonica però petita i amagada cala conta amb socorrista i restaurant. Ideal per passar-hi un dia.

La platja Gran a Tossa de Mar

En aquest cas no trobaràs soledat, donat que la platja Gran és bastant popular, però no per això deixaràs de gaudir del sol i del mar. El que t'agradarà d'aquesta platja és que es tracta d'una badia de somni junt a una gran fortificació de casi mil anys. I donat que visites la platja, no deixis de passejar pel promontori i la fortalesa, donat que es conserven en bon estat i son impressionants.

Altres platges a prop de Barcelona molt populars

Hi ha ocasions en les que ens ve de gust sortir de la ciutat i visitar una platja a prop de Barcelona. I que no haguem de conduir molta estona. Si aquest és el teu cas, aleshores ho tens molt fàcil donat que, dona igual si vas cap al nord o cap el sud. Trobaràs opcions tan interessants com les espectaculars platges de Sitges (a les quals recomanem un parell de visites) o la famosa platja de Castelldefels, la qual possiblement sigui un dels destins favorits dels veïns de Barcelona durant l'estiu. Si estàs buscant allotjament per a la teva visita a Barcelona, ara pots informar-te de tot el que ofereix el Youth Hostel de la Fundació Pere Tarrés en un enclau perfecte per a conèixer totes aquestes fantàstiques platges.