Places secretes de Barcelona

Places secretes de Barcelona

Barcelona és una ciutat plena de places, n'hi ha mítiques com Plaça Catalunya, Plaça Espanya o la Plaça de Sant Jaume. Places de Barri on seure a prendre un cafè o el vermut mentre la vida flueix al teu voltant. Places amb encant en si mateixes com la Plaça Reial i la plaça de Gaudí. I per descomptat, hi ha una gran quantitat de places secretes. Les places secretes de Barcelona són places que fugen del turisme habitual però que bé mereixen ser reconegudes pel que són... Racons únics!  

5 Places secretes de Barcelona que has de gaudir

Plaça de Sant Felip Neri

Oculta al Barri Gòtic, a escassos metres de la Catedral de Barcelona, trobem aquest meravellós tresor que sobreviu en el seu anonimat envoltat d'edificis renaixentistes i governat per l'església d'estil barroc amb restes de metralla d'una bomba caiguda durant la guerra civil. La seva font de base octogonal amb rajoles blanques i verdes no fan més que augmentar la seva llegenda de plaça tranquil·la, només trencada pels escolars que hi van al finalitzar les classes. Quedaràs enamorat!  

Plaça dels Traginers

No ens movem del barri gòtic per descobrir la Plaça dels Traginers. El seu aire bohemi, les terrasses que la poblen els mesos de calor i tenir la muralla romana de la ciutat com a teló de fons no fan més que avivar la seva llegenda com a lloc de trobada d'artistes, veïns i tot aquell que vulgui gaudir del seu ambient. Sense oblidar que estem a escassos metres de la Via Laietana i a poc més de 3 minuts de passeig del Port Vell. Acosta't, i gaudeix la Barcelona errant!  

Plaça de la Vila de Gràcia

Gràcia, antic municipi ara annex a Barcelona, té multitud de places plenes de terrasses, comerços, nens, ambient i tradició. Un clar exemple de l'essència del barri el trobem a la Plaça de la Vila. Una gran plaça que rememora el passat independent del barri amb la Torre del Rellotge en el seu centre i el seu antic ajuntament, ara convertit en Seu del districte. Un lloc immillorable per gaudir del vermut i ser part de la vida de Gràcia.

Plaça de la Barceloneta

Tot i que la Barceloneta és un barri pres pel turisme, hi ha racons que aguanten, com el llogaret gal d'Astèrix i Obèlix, i mantenen la seva essència. Aquest és el cas de la Plaça de la Barceloneta, que manté el seu aire mariner i ofereix als seus visitants un lloc de descans sota l'atenta mirada de la Parròquia de Sant Miquel del Port, d'estil barroc. Un excel·lent lloc on anar després de banyar-se i passejar per les platges de Barcelona.

Plaça de la Concordia

No podíem acabar la nostra recomanació de places secretes de Barcelona sense parlar de la Plaça de la Concòrdia. Situada a Les Corts, a escassos minuts de l'Alberg Pere Tarrés, és un espai ple de vida a gairebé qualsevol hora. Dins de la plaça trobem edificis modernistes, comerços antics i moderns, la Parròquia de Santa Maria del Remei i saber que estem en una de les places més boniques de Barcelona. O això és el que opinen els seus veïns! No hem esmentat algunes places secretes de Barcelona que perfectament podien haver format part de la nostra selecció, no te les diem per no trencar l'encanteri. I tu, Ens guardes el secret?