Parcs per practicar esport a Barcelona

Parcs per practicar esport a Barcelona

Entre gimnàs i gimnàs molta gent decideix gaudir de l'aire lliure de la ciutat de tant en tant i fins i tot convertir el món en la seva pròpia sala de fitness. Els podem culpar? És que se t'ocorre algun lloc millor que Barcelona per a una cosa així? Aquí hi ha centenars de parcs on practicar esport! Per això, vulguis completar les teves sessions d'exercicis de la sala de màquines en algun dels parcs de Barcelona o simplement prefereixis estalviar uns euros i gaudir de la natura mentre millores la teva salut física, aquesta llista de parcs per fer esport a Barcelona et serà de gran utilitat! Paraula! 

5 Parcs per practicar esport a Barcelona

1. ¡Running a la Serra de Collserola!

L'escollit per molts dels veïns dels barris de Mundet, Vall d'Hebron, Penitents, Vallcarca, Roquetes o Trinitat Nova, i molts altres! Els caps de setmana, Collserola s'omple de senderistes, runners i ciclistes, però també és un punt perfecte per practicar qualsevol altre dia: el Forat del Vent, la Carretera de les Aigües, la Baixada de Sant Medir...

2. Tai chi al Parc de la Ciutadella

Aquí no només tindràs la platja molt a prop —al passeig marítim hi ha zones de training per gaudir tot l'any, no ho oblidis!—, sinó centenars de metres de terreny on fer ioga, córrer, jugar a ping-pong i fins i tot practicar tai-txi i txi-kung els dimarts de 12 a 13 hores.  

3. Basket a l'Espanya Industrial

A l'Espanya Industrial, a l'esport de sempre se suma el bàsquet per equips! Fins i tot tenen la seva pròpia associació al barri: la Streetball Barcelona Sants, on tothom amb bona actitud és benvingut a jugar sense pagar un duro.

4. Escala la ciutat comtal a Montjuïc!

Et sona La Foixarda? Doncs es tracta del rocòdrom públic més gran d'Europa. Podeu escalar de dia, o de nit, perquè està il·luminat. Et queda una mica lluny? Doncs els murs de pedra del passeig Turull, al Park Güell, et matarà el cuquet de la corda i el peu de gat.

5. Ioga a la Barceloneta… ¿O voleibol potser?

Comencem amb una bona sessió de ioga amb la qual connectar amb el nostre entorn en les sorres de la Barceloneta. Les sessions solen costar de tres a cinc euros i és important informar-se dels grups de pràctica, però s'està convertint en tot un fenomen gràcies al programa Troba't b de l'ajuntament, així que no hi ha problema! Després, les xarxes de vòlei de la Nova Icària et cridaran entre el so de les ones i la música dels xiringuitos per llançar uns quants cops de pilota a l'aire. T'animes?

I recorda, per parcs per practicar esport per Barcelona no serà. O t'has oblidat del Guinardó, el Turó del Putxet o el Parc de Pedralbes? També tens el Parc de Trinitat, el de Joan Miró, els Jardins de la Maternitat o el Rosa de Luxemburg per als veïns d'Horta. Al tercer dia el difícil serà aturar-te, ja ho veuràs!  

Photo credit: efradera via Foter.com / CC BY-ND