On prendre els millors Gin Tònics de Barcelona

On prendre els millors Gin Tònics de Barcelona

En els últims anys els còctels han experimentat un creixement notori fins al punt d'adquirir un important protagonisme. Barcelona, ​​bressol de la cocteleria catalana i espanyola, compta amb bars especialitzats en aquest àmbit que serveixen algunes de les begudes més sofisticades i delicioses de tot el país però, sens dubte, el còctel per excel·lència de la ciutat comtal és el Gin Tònic. Aquest combinat reposat ha assolit uns nivells de demanda altíssims i els podem trobar d'innombrables sabors gràcies a la gran varietat de ginebres i tòniques que hi ha. Tanmateix, trobar llocs on preparessin bons Gin Tònics pot ser una tasca complicada si no coneixes la ciutat. Per tant, a continuació et mostrem on prendre els millors Gin Tònics a Barcelona.

Barri de Gràcia

A Gràcia es troben alguns dels bars i teteries de Barcelona especialitzats en la preparació de Gin Tònics. En ells, pots trobar els millors Gin Tònics preparats no només amb les millors ginebres i tòniques, sinó també amb fruites i altres acompanyants que converteixen aquest combinat tan popular en un veritable plaer per al paladar. T'aconsellem el Bobby Gin, amb més de 60 referències de Ginebres Premium.

Poble Sec

Al barri del Poble-sec es troba el primer bar de Gin Tònics de Barcelona, Xix Bar Compta amb una increïble oferta de ginebres, més de 30, i la seva experiència en la preparació d'aquest combinat permet que puguin aconsellar per degustar els millors Gin tònics de la ciutat.

Born

El Born és, sens dubte, un dels barris més de moda i concorreguts de la ciutat. I, com a tal, també serveix alguns dels millors Gin Tònics de Barcelona. Entre tots els bars especialitzats en la pràctica de la cocteleria, destaca el Bar Borneo en la preparació de Gin Tònics per comptar amb més de 17 tipus de ginebres diferents.

Eixample

Al llarg de tot el districte de l'Eixample podràs trobar bars i locals especialitzats en la creació de Gin Tònics originals, diferents i, per descomptat, tradicionals. A més, aquí també podràs degustar algunes de les millors tapes de Barcelona, ​​per tant, et recomanem que vagis de tapes per l'Eixample i acabis el sopar amb un deliciós i creatiu Gin Tònic. Et recomanem el tradicional Tandem Cocktail Bar.

Les Rambles

A la coneguda Rambla de Barcelona trobaràs un dels bars més emblemàtics de la ciutat comtal pel que fa a la preparació de Gin Tònics es refereix, el Boadas. Si visites la capital catalana no pots perdre't els combinats de ginebra i tònica d'aquest antic i famós bar. Ara que ja coneixes on prendre els millors Gin Tònics de Barcelona, no t'ho pensis i prova'ls!   Photo credit: Rəkcǿr / Foter / CC BY-NC-ND