MWC Barcelona 2017: el que has de saber

MWC Barcelona 2017: el que has de saber

El MWC Barcelona 2017 és una de les trobades més importants del món pels professionals de la indústria de la tecnologia mòbil. Aplicacions, telèfons intel·ligents, smartwatch, tauletes i un llarg etcètera que durant 4 dies situen a Barcelona com a epicentre d’aquesta revolució.

El que has de saber durant el MWC Barcelona 2017

Com anar fins al MWC Barcelona 2017

El MWC Barcelona se celebra al recinte de Fira 2 de l’Hospitalet, a la Gran Via. Per anar-hi tens moltes opcions de transport públic que comuniquen la Fira 2 amb l’Aeroport i la ciutat de Barcelona.

Llegeix més! Anar de l’Aeroport al centre de Barcelona

Des de l’Aeroport pots utilitzar la L9 Sud i baixar a l’estació ‘Fira’ i des de la plaça d’Espanya amb qualsevol dels trens de FGC i baixar a la parada ‘Europa – Fira’. L’autobús també és una bona opció per arribar fins al recinte. Des del mateix centre de Barcelona pots agafar l’autobús H12 i baixar a la parada ‘Europa – Fira’.

Llegeix més! Com desplaçar-se per Barcelona en transport públic

Per últim no podem oblidar l’opció del taxi. Barcelona és una ciutat amb una gran flota de vehicles que us duran des de qualsevol punt de la ciutat fins al recinte del MWC Barcelona.

On allotjar-te durant el MWC Barcelona 2017

L’oferta d’allotjament a la ciutat de Barcelona és molt gran. Disposeu d’hotels de luxe en edificis històrics, fins a petits allotjaments i una gran varietat d’albergs. El Pere Tarrés Youth Hostel és un dels millors i més confortables de la ciutat. Situat al barri de les Corts, està molt ben comunicat amb el recinte on se celebra el MWC Barcelona amb metro.

Reserva el teu allotjament amb esmorzar de bufet lliure inclòs.

Descobreix la ciutat

Si el MWC Barcelona t’ho permet, pot ser una bona idea donar-te una volta pels principals monuments i punts d’interès. La zona de la plaça de Catalunya, Ciutat Vella, la Rambla i el Port Vell pots visitar-los en un dia.

Llegeix més! Visita Barcelona en 1 dia

I si tens gana, et proposem una bona pila de plans. La ciutat ofereix als seus visitants moltes i molt variades opcions per menjar. Alguns dels millors xefs del món han obert els seus restaurants a la ciutat, però Barcelona també us ofereix restaurants a bon preu: cuina catalana, menjar xinès, slow food o anar a menjar algun dels mercats de la ciutat.

I si quan acaba la jornada al MWC Barcelona 2017 tens ganes de sortir a fer una copa i conèixer la vida nocturna d’aquesta ciutat, consulta les nostres recomanacions!

Llegeix més! Descobreix Barcelona de nit

Barcelona des de l’smartphone

Amb el teu telèfon o tauleta pots descobrir la ciutat a través de les apps que faran la teva visita molt més fàcil. Fes clic aquí i descobreix les nostres favorites!

Fotos: Apple 5x1 / Pere Tarrés YH /