Les millors platges a prop de Barcelona

Les millors platges a prop de Barcelona

Barcelona compta amb algunes de les millors platges de Catalunya i Espanya però, sabies que hi ha altres platges igual d'espectaculars a escassos minuts de la ciutat comtal? La capital catalana està envoltada de platges increïbles que no et pots perdre si t'agrada el mar. Tant la costa del Maresme com la costa del Garraf estan plenes de cales que t'oferiran el millor paisatge marítim. Si vols conèixer quines són les millors platges prop de Barcelona, ​​a continuació et mostrem una llista perquè vagis a visitar-les i gaudir de les seves aigües.

  • Platja de la Rivera. Una de les millors platges properes a Barcelona i més concorregudes és la platja de Sitges. La localitat de Sitges recull cada any milers de turistes pel seu encantador paisatge format per cases blanques i carrers estrets, locals d'oci i, per descomptat, per la coneguda platja de la Rivera. Visita Sitges i enamora't de la bellesa i particularitat que tant el caracteritzen.

Author: planetkeksi / photo on flickr

  • Platja de Gavà y Platja de Castelldefels. Són les primeres platges que et trobes en sortir de Barcelona i entrar a l'àrea metropolitana. La platja de Gavà és la més propera, des d'ella pots accedir caminant a la següent, la platja de Castelldefels, i gaudir d'un agradable passeig per la vora del mar. Les dues platges són bastant extenses i compten amb aigües tranquil·les i els millors serveis.

Author: ferran pestaña / photo on flickr

  • Platja d'Ocata. És una de les platges més boniques de la Costa del Maresme. Hi pots practicar un dels esports aquàtics més populars, vela. Molt a prop, es troba una altra de les platges més visitades prop de Barcelona, ​​Bellamar, a Premià. Visita Ocata i Premià i gaudeix de les seves platges paradisíaques.

Author: Frenji's Adventures / photo on flickr

  • Platja del Masnou. És la platja més famosa de la Costa del Maresme pel seu fort onatge i la possibilitat de practicar surf a les seves aigües. Si t'agraden els esports aquàtics, sens dubte aquesta és una de les millors platges properes a Barcelona que no et pots perdre.

Author: Greg Robbins / photo on flickr

  • Platja de Vilassar de Mar. La platja de Vilassar de Mar no és tan coneguda com les anteriors ni concorreguda però té un encant especial. La seva fina sorra daurada, les seves aigües cristal·lines i el seu tranquil onatge la converteixen en una de les millors platges prop de Barcelona. Si t'agrada anar a platges tranquil·les i amb poca gent, no et pots perdre la de Vilassar de Mar

  Author: epicture's (more off than on) / photo on flickr

  • Platges del Pla de Montgat. Montgat és una de les localitats que recull algunes de les millors platges a prop de Barcelona, ​​entre les quals destaquen la platja de Sant Joan i la platja de les Moreres. A pocs minuts de la ciutat comtal, ambdues platges compten amb una gran extensió que els permet evitar la massificació de gent i gaudir dels millors serveis, com ara restaurants, pistes de voleibol, dutxes, etc.

Author: SlapBcn / photo on flickr Visita les millors platges prop de Barcelona i gaudeix de les seves aigües cristal·lines i sorra daurada! Author: Xevi V / photo on flickr