Els millors mercats de Nadal a Barcelona

Els millors mercats de Nadal a Barcelona

Tot i que encara som al novembre, la realitat és que el temps passa excessivament de pressa, i ja tenim el Nadal molt a prop.

En qüestió de dies els carrers de Barcelona es començaran a omplir de les llumetes decorant les façanes dels edificis, arribaran els pensaments de com decorar l'arbre de Nadal i el pessebre aquest any, o de simplement gaudir de la ciutat de Barcelona en aquesta època de l'any tan especial.

I la realitat és que, perquè aquests dies siguin els més singulars i tranquils possibles, una de les claus és tenir-ho tot pensat amb antelació i no deixar les coses per a última hora.

Per això, els mercats de Nadal de Barcelona són fonamentals per poder conèixer la cultura de la ciutat durant aquesta època i embriagar-se de la màgia que desprenen tots els elements que s'esmenten.

La majoria d'aquests mercats nadalencs es concentren durant el mes de desembre, on es poden trobar les figures del Betlem fetes a mà (mai pot faltar un caganer al teu Nadal) i com no cantar allò de "caga tió, avellanes i Torrons", mentre li pegueu al pobret tronc vestit de Pare Noel uns bons cops de bastó.

Així, aprofitant el vostre allotjament a l'alberg de Barcelona de Pere Tarrés durant aquestes celebrades i festives dates, us hem preparat una llista dels millors mercats de Nadal a Barcelona, perquè no us en perdeu cap.

Fira de Santa Llúcia

És el mercat de Nadal per excel·lència de Barcelona. Es tracta d'un gran emblema de la ciutat, ja que ella mateixa representa l'esperit nadalenc amb els seus 232 anys d'història. La podreu trobar a la Placeta de la Seu, just davant de la Catedral de Barcelona.

Allà descobrireu les millors figures per al Betlem, els millors artesans dedicats al Nadal, les flors de Pasqua, el vesc, arbres ... Tot el que us fa pensar en les festes i és bonic és aquí. Sens dubte, una visita obligada a la Barcelona nadalenca.

Mercat de Nadal a la Sagrada Família

Als peus de l'edifici més emblemàtic d'Antoni Gaudí, descansa la germana petita de la Fira de Santa Llúcia: el mercat de Nadal de la Sagrada Família. Amb més de seixanta anys d'antiguitat, s'ha convertit també en una cita ineludible per a les persones que visiten la ciutat.

Es tracta d'una fira on podreu trobar les típiques decoracions nadalenques a un preu assequible; però a més a més està també molt enfocada als productes alimentaris representatius d'aquesta assenyalada època, com són els torrons i la fruita seca o a la venda de regals, sobretot d'artesania, bijuteria i roba. Us resultarà pràcticament impossible anar-vos sense tastar algun menjar o emportar-vos un regal per als vostres familiars.

Happy Christmas Market

Aquest Market, organitzat per Nau Bostik al barri de la Sagrera, agrupa més de 40 dissenyadors i creatius de diferents disciplines.

Aquí podreu trobar peces vintage, art urbà, música i dansa en directe i food trucks. A més, un detall important pels amants dels animals: les mascotes també són benvingudes.

Potser és la versió de mercat més alternatiu que pots trobar a Barcelona per les dates nadalenques.

Fira de Reis

Finalment, l'últim mercat que us recomanem està situat a la Gran Via (entre el carrer Comte d'Urgell i Calàbria).

En aquestes paradetes podreu trobar de tot: des de les figuretes típiques del pessebre fins a complements, joguines, llaminadures, xocolata, bijuteria ... Però el que la fa destacar per sobre d'altres fires són les xurreries. Així que, si ets dels que t'agrada molt menjar i il·lusionar-te amb l'ambient nadalenc, aquest és el teu lloc.

Després de llegir aquestes línies segurament se us ha despertat de cop i volta l'emoció de viure el Nadal, i treure l'infant que porteu a dins. Així que ja sabeu, aprofitant la vostra visita a la ciutat, gaudiu també d’un allotjament únic a l'alberg de Barcelona de Pere Tarrés, des d’on tindreu molt fàcil el fet de poder visitar els millors mercats de Nadal a Barcelona.