Mercats de Nadal a Barcelona

Mercats de Nadal a Barcelona

Ja és aquí el Nadal! Barcelona s’il·lumina i es prepara per viure l’època més màgica de l’any. Durant el desembre, a més de les tradicionals fires i mercats de Nadal, obren tot un seguit de mercats únics on poder trobar aquell regal especial per Nadal. Fem un repàs als que no hauries de perdre’t!

Descobrim els mercats de Nadal a Barcelona!

La Fira de Santa Llúcia

Des fa 230 anys la Fira de Santa Llúcia se celebra ininterrompudament a l’Avinguda de la Catedral. El mercat de nadal tradicional a Barcelona, on comprar les figures del Pessebre Català, inclòs el tradicional ‘Caganer’, l'arbre de Nadal i la seva decoració, instruments musicals típics com la simbomba o la pandereta...

Plaça de la Catedral (L1 L3 Catalunya) del 23 de novembre al 23 de desembre

Mercat de Nadal de la Sagrada Família

Amb un total de 85 parades instal·lades a la plaça de la Sagrada Família, aquest mercat de nadal es va inaugurar al 1962 i és una excelent alternativa a la Fira de Santa Llúcia. Aquí, a més de figures de pessebre, arbres de Nadal i decoració típica de les festes, també trobareu paradetes d’alimentació on comprar llaminadures, castanyes, xurros o patates fregides.

Plaça de la Sagrada Família (L2 L5 Sagrada Familia), del 23 de novembre al 23 de desembre

Palo Alto Market «Extraordinari Projects»

Un must de Barcelona que també tindrà la seva cita nadalenca en edició doble. Un mercat on trobareu stands de disseny per la llar, food-trucks i un llarg etcètera d’expositors i paradetes on trobar un regal molt especial.

Palo Alto (L4 Selva de Mar), 3 i 4 de desembre i 17 i 18 de desembre

Give Print a Chance 2016

Arriba a Barcelona la tercera edició del mercat especialitzat en serigrafia. Durant els dos dies del Give Print a Chance hi trobareu més de 30 artistes convidats de la ciutat però també d’Europa i d’Amèrica del Sud. Una cita imprescindible pels amants d’aquest art artesà amb creacions 100% exclusives

Print Workers Barcelona (L4 Joanic), 4 i 5 de desembre

El Festivalet

Una de les fires de creadors independents més important d’Espanya i que suma un total de 107 stands dedicats al disseny, la bijuteria, la il·lustració, roba i complements... Una mostra de productes fabricats a petita escala i en molts casos únics i exclusius.

Museu Marítim de Barcelona (L3 Drassanes), 10 i 11 de desembre

All Those Food Market

El mercat de la gastronomia independent torna al Nadal al recinte històric de la Universitat de Barcelona. Un espai de propostes gastronòmiques i de producció artesana i a petita escala. Un lloc fantàstic per anar a fer un mos diferent.

Seminari Conciliar de la UB (L2 L3 L4 Passeig de Gràcia), 10 i 11 de desembre

Downtown Market Barcelona

Al costat del mar per gaudir de la brisa, el Downtown Market torna a la zona del Maremagnum. Un mercat de Nadal on trobareu propostes de moda, complements i més de 30 food-trucks; a més de concerts gratuïts de bandes barcelonines com El Último Vecino, Opatov, Las Ruinas, Shanendogs, Blackislands o Las Ruinas.

Maremagnum (L3 Drassanes), 17 i 18 de desembre

Lost & Found

Al recinte de l’Estació de França se celebra un mercat dedicat als articles vintage i de segona mà amb la voluntat de fomentar la compra-venta directa. És de lliure accés i hi trobareu objectes personals, llibres antics, roba, música, còmics i tresors d’altres èpoques.

Estació de França (L4 Barceloneta), 17 i 18 de desembre

DesignMarket 2016

Una mostra de 80 projectes de disseny seleccionats per la gent del ADI-FAD de Barcelona i que té per objectiu donar a conèixer nous talents L'organització del mateix mercat és obra de Preforma Design.

Disseny Hub Barcelona (L4 Jaume I), 17 i 18 de desembre

Fotos: All Those Food Market (C) // Cagatió: Mannà Gelats // Instagram PaloAltoMarket // El Festivalet: Oli i Sucre //