Mas i Mas Festival 2014

Mas i Mas Festival 2014

S'ha convertit en un clàssic en els dies d'agost, i és que el San Miguel Mas i Mas Festival convertiran Barcelona en epicentre musical. Amb una variada oferta de concerts, que van des del Jazz a Techno passant pel flamenc i tocant altres branques com el Soul, aquesta edició proposa més de 300 actuacions en 8 espais de la ciutat per a delit del públic. El Mas i Mas Festival es va crear el 2003, i ara, en la seva dotzena edició, no només ha aconseguit l'objectiu d'oferir una activitat cultural de primer ordre durant el mes de menys activitat a la ciutat, sinó que s'ha consolidat com un dels Festivals de referència de Barcelona.

El cartell del Mas i Mas s'iniciarà amb l'actuació del mite de la guitarra Jeff Beck. L'estrella del rock actuarà al concert inaugural que tindrà lloc al Poble Espanyol el 10 de juliol com a preàmbul del festival. El concert de cloenda, el 29 d'agost al Palau de la Música, anirà a càrrec d'Aloe Blacc, la nova sensació del soul & funk internacional. A més, es comptarà amb la presència d'artistes tan destacats com Vestard Shimkus, Daniel Ligorio, Lluís Rodríguez Salvà, Xina Moses & Raphaël Lemonnier, Freddy Cole i Lucky Peterson Band, entre altres grans artistes. Cal destacar el concert gratuït que ofereix la Banda Municipal de Barcelona el 31 de juliol a la Plaça del Rei.

En aquesta edició, el festival comptarà amb 8 espais musicals que estaran ubicats al districte de Ciutat Vella, excepte el concert inaugural que se celebrarà al Poble Espanyol. Els escenaris són: Jamboree (Jazz), Moog (Techno), Tarantos Club (Soul-Funk), Tarantos (30 minuts de flamenc), MUHBA, Palau de la Música, El Born (Centre Cultural) i Poble Espanyol (concert inaugural). Les entrades es venen de forma individual per a cada concert, i el preu oscil·la entre els 4 i els 44 euros depenent de l'espectacle. Es poden adquirir des del web del propi festival, que generalment inclouen un petit descompte, i a la taquilla del recinte en el qual es realitzil'espectacle. No et perdis el festival més avalat pel públic de la ciutat de Barcelona.

Autor foto portada: Thundershead / photo on flickr