Mark Zuckerberg al MWC

Mark Zuckerberg al MWC

Del 24 al 27 de febrer, tindrà lloc, a la Fira de Barcelona, el Mobile World Congress. El sector mobile i els amants de la tecnologia mòbil esperen ja impacients l'inici d'aquesta edició, que portarà grans sorpreses. Aquest any participaran en el Mobile World Congress 1700 empreses del sector de la mobilitat i les companyies més grans del sector de la telefonia mòbil, com HTC, Motorola, Nokia o Samsung aprofitaran per fer el llançament de les seves noves versions de smartphones.

L'al·licient d'aquesta edició, no són només els nous llançaments i presentacions de mòbils i tablets; la presència de personatges rellevants del sector de la Tecnologia és un plats forts de l'edició 2014 del Mobile World Congress. La més esperada, és la presència de Mark Zuckerberg, fundador de Facebook, que donarà una conferència el dilluns 24 de febrer a la tarda. També comptarà amb la presència del fundador de l'exitosa 'App' WhatsApp, Jan Koum i la presidenta d'IBM, Virginia Rometty.

El Mobile World Congress (MWC) és el congrés anual més important sobre telefonia mòbil, que des de 2006 se celebra a Barcelona. El MWC sol ser el lloc on les grans marques de comunicació mòbil fan els llançaments i presentacions dels seus avenços. Durant els dies del MWC, l'ocupació hotelera a Barcelona arriba a una de les xifres més importants de l'any, i s'espera que aquest 2014 sigui un dels més exitosos. A més, els preus de les habitacions es dupliquen, per la qual cosa si busques allotjament en aquests dies, possiblement ho tindràs complicat. L'Alberg Pere Tarrés és una bona opció per a allotjar-te durant el Mobile World Congress, un hostel modern i confortable i molt ben comunicat amb la Fira de Barcelona, lloc on se celebra el MWC. No t'ho pensis més i reserva la teva habitació!