Lost&Found Barcelona, un mercat diferent

Lost&Found Barcelona, un mercat diferent

El proper cap de setmana, dies 14 i 15 de desembre, tens una cita a l'Estació de França amb la nova edició de Lost&Found: un mercat de segona mà a Barcelona, en el què podeu trobar absolutament de tot, des de roba, sabates, bijuteria, ulleres, fins a llibres, càmeres, joguines i tota mena d'objectes de col·leccionista. Hem tingut l'oportunitat de parlar amb Max Porta, un dels pares d'aquest projecte, que ens explica que: La idea va sorgir al llarg de dilatades converses amb Diego Albanell davant la màquina de cafè de l'oficina. Era l'any 2007.

Havíem vist algunes iniciatives semblants en altres ciutats, però a Barcelona no existia una cosa així. Ens semblava necessari que a la ciutat hi hagués un espai on qualsevol persona pogués participar activament en un mercat de segona mà, i de pas fomentar l'intercanvi i reciclatge d'objectes personals. A més de vendre tot allò que se't passi pel cap i trobar això que tant buscaves, Lost&Found s'ha convertit en un centre d'oci i diversió.

Hi ha música en directe, productes de degustació i fins i tot perruqueria! Com ens explica Max, cada mercat a Barcelona té les seves pròpies característiques i matisos. Això és bo ja que significa augmentar l'oferta i consolidar un model de consum sostenible que fins fa poc era molt minoritari. Potser en el L&F la part lúdica de l'esdeveniment adquireix una major dimensió.  

Ja ho saps, si vols trobar els detalls més especials i originals per aquest Nadal, no et perdis Lost&Found, els dies 14 i 15 de desembre, a l'Estació de França. Una ocasió única per poder comprar uns regals amb un alt valor afegit i a molt bon preu. D'altra banda, comptarem amb les diferents actuacions del col·lectiu 2n Hand Deejay's i un acurat servei de bar i restauració durant tot el dia, assegura Max.