Locals únics a Barcelona

Locals únics a Barcelona

Barcelona és única, llibertària, oberta i de mesures perfectes. La ciutat és mediterrània i europea per excel·lència; un entorn únic que uneix diversió, mar, muntanya, cultura i autenticitat; i per descomptat, amb locals únics a Barcelona on gaudir de moments inigualables en racons insospitats. Fruit de tot això, en la nostra Barcelona es desprèn part d'aquesta essència que es sorprèn ensopegant entre la gent i els seus locals. És la ciutat qui converteix en locals únics alguns bars i pubs de Barcelona, ​​o potser és la gent que conforma Barcelona qui ho fa possible? Per respondre a aquesta pregunta, res millor que acostar-nos cap al Gòtic, on El bosc de les fades (Passatge de la Banca, 7) es presenta com un pub més des de fora (encara que la seva fama el precedeix), per mostrar-nos un interior compost per arbres, naturalesa i una il·luminació íntima.

Un espai que sembla transcendir fronteres i acostar-nos als contes clàssics de fades, nimfes i follets, allà on ocorre la màgia i es beu cafè, cervesa, copes i sangria. No obstant això, si la nostra no és una història de llegenda a la gran ciutat, podem fer una passejada per la història cap al Raval. No massa lluny de la Rambla, es descobreix L'Ovella Negra (Sitges, 5), una taverna centenària que s'ha reconvertit en cerveseria per als d'aquí i els de fora, i que entre les seves parets de pedra antiga segueix servint beguda en abundància i tapes i torrades per acompanyar.

Si ens cansem del centre, podem començar a pujar cap a la muntanya. Pel camí, entre Passeig de Gràcia i València, potser topem amb el Les Gens Que J'aime (València, 286), un pub diferent, d'aires modernistes que ens trasllada als clàssics anys vint des de principis dels 60. Aquí la il·luminació és daurada, els sofàs són vermells i l'atmosfera demana un còctel a crits. Una altra opció és escapar-se cap Gràcia, al que queda de la vila i de les seves places, i deixar-se veure pel carrer de la Perla, on ens espera un veritable bar estil rockabilly (de la Perla, 26) entre pòsters de pel·lícules, marcians i bandes, 1 billar i uns dards. Una altra opció única a Gràcia és el Barantino (Mozart, 4) a tocar de la Plaça de la Vila de Gràcia.

I si tot això no funciona, anem cap al mar, d'acord? Aquí et proposem dues opcions de locals únics en què has d'estar una vegada a la vida: al Poble Nou t'espera el Bharma (Pere IV, 93), un bar ambientat en la mítica sèrie televisiva Lost que segueix viu i on els visitants poden veure centenars de referències a la decoració. Tenen fins i tot ampolles marca Dharma! Al Port Olímpic, i enganxat a la platja de la Barceloneta, trobem el Icebarcelona, ​​un bar fet completament de gel que es manté a cinc graus sota zero. La visita inclou un abric, uns guants i una gorra per veure les escultures del bar i acaba a la terrassa, on un DJ amenitzarà la visita entre copa i copa a peu de platja. Tots són locals únics que mantenen bons preus (fins i tot al Port Olímpic i al centre!) I que ofereixen una cara diferent, enèrgica i molt original de la ciutat de Barcelona. Així que només hi ha una pregunta possible: quants locals únics a Barcelona et queden per visitar?