5 llocs per visitar a Barcelona gratis

5 llocs per visitar a Barcelona gratis

Barcelona compta amb infinitat d’oportunitats per descobrir la seva màgia. I si el que busqueu és gaudir de la metròpoli gastant el menys possible, aquí us portem les millors coses per fer a Barcelona gratis, perquè pugueu gaudir-la sense malbaratar ni un sol euro!

Els seus mercats

Barcelona és coneguda mundialment per la seva tradicional gastronomia mediterrània. I òbviament, una bona manera d'explorar de forma completa una ciutat no és altra que la d'assaborir els seus millors plats i delícies culinàries. A més, el millor és que podeu descobrir aquesta varietat gastronòmica, de forma gratuïta, a través dels seus mercats.

El més emblemàtic de la ciutat és el Mercat de la Boqueria, situat a la Rambla. No obstant això, cada vegada més s'està començant a enfocar de cara al turisme. En aquest sentit, si el que voleu és descobrir mercats que encara mantenen la seva essència tradicional, us recomanem el Mercat dels Encants, un dels més antics d'Europa, o el recentment re-inaugurat Mercat de Sant Antoni, amb les seves ruïnes romanes incloses.

Espectacle de llum i so

Una altra de les coses que no us costarà ni un sol euro, i que no us podeu perdre per res del món, és l'espectacle de la Font Màgica de Montjuïc. Construïda el 1929 amb motiu de l'Exposició Universal, compta amb uns 7 mil milions de combinacions possibles d'aigua i de llum.

A més, per acabar-ho de rematar, està situada en una posició privilegiada: als peus del Museu Nacional d'Art de Catalunya i des d'on també podreu gaudir d'unes increïbles vistes de Barcelona.

Les millors vistes de Barcelona

Una visita a Barcelona no estaria completa sense gaudir de la seva bellesa des de les altures. En aquest sentit, la ciutat compta amb dos miradors gratuïts on delectar-se amb les increïbles vistes. El primer està situat al cim del Turó de la Rovira, i és conegut popularment com Els Búnquers. Es tracta d'un mirador natural que permet panoràmiques de 360 graus i que, a més, posseeix les restes d'una bateria antiaèria construïda el 1938.

D’altra banda, amb els seus 513 metres, el Tibidabo és el pic més alt de la serra de Collserola. A més, compta també amb nombrosos espais recreatius com un parc d'atraccions, entre d’altres opcions. Això sí, gaudir de l'oci sí que té un preu extra.

Perdre’s pels parcs de la ciutat

A Barcelona es troben molts parcs urbans que no heu de deixar de visitar. El més popular és el Parc de la Ciutadella, el primer parc públic de la ciutat. No obstant això, també hi ha l'opció d'escapar-vos durant una estona de l'enrenou barceloní fent una volta pel Parc de Montjuïc. O, si voleu perdre-us per un laberint de xiprers, heu de visitar el jardí històric més antic de la ciutat, el Parc del Laberint d'Horta.

Coneix la cultura catalana

Finalment, i encara que la majoria de museus cobren entrada, també hi ha altres llocs gratuïts on conèixer la cultura catalana. No us podeu perdre el Palau de la Virreina, considerat una joia del barroc civil català; o el Palau Robert, un edifici d'estil neoclàssic amb formosos jardins i que consta d’una àmplia varietat d'activitats.

Per tant, ja ni el pressupost és excusa per no visitar Barcelona. Hi ha mil coses a fer sense necessitat de gastar un euro. I per a una experiència completa, no perdeu l'oportunitat d'allotjar-vos a l'alberg de Barcelona Pere Tarrés, el millor de la ciutat!