Les millors zones per sortir de festa a Barcelona

Les millors zones per sortir de festa a Barcelona

Sortir de festa a Barcelona és fàcil, divertit i únic, de dilluns a diumenge, sempre que estiguem amb ganes, i és que això serà l'únic del que preocupar-se, ja que llocs per viure la nit no falten cap dia de la setmana. Així mateix, és habitual que no sigui complicat trobar pubs, bars i discoteques obertes fins a altes hores de la nit, on destaquen les zones més cèntriques, així com les més enfocades a la vida nocturna. Per a nosaltres, n'hi ha quatre que destaquen per sobre de la resta, vols conèixer-les?

On sortir de festa a Barcelona?

Aribau, la zona més exclusiva de Barcelona

El carrer Aribau talla dues Barcelones a l'altura de la Via Augusta; a Sarrià-Sant Gervasi no només trobarem la cara més glamurosa de la ciutat, sinó també discoteques, pubs i restaurants de primer nivell, com el SoHo, el Barroko's o el Costa Breve. No gaire lluny d'allà, la zona de Santaló, Marià Cubí o Tusset destaca per bars musicals i llocs de copes on allargar fins tard un bon sopar. Els noms més destacats aquí són el Sutton i el Bling Bling, encara que les opcions es compten per desenes; no t'atabalis, que segur que trobeu el que esteu buscant.  

Eixample, massa opcions per triar-ne només una

Entre les zones més cèntriques per sortir de festa a Barcelona, ​​l'Eixample és, sens dubte, la més heterogènia de totes elles. Aquí destaca l'aposta del Merlín, que simula un castell medieval amb llargues sessions de música comercial, i el house i la música electrònica de Distrito Diagonal; tot i així, hi ha molt més: karaoke? Almodóbar; Clàssic? Imperator; Vintage? Què tal l'Alfa o el Trauma?; Diversió assegurada? Velvet, Oak, Balmes 51, Slow, Mojito Club...

Ciutat Vella, Gracia i Sant Antoni

Si vas cap al mar o cap a la muntanya, se'ns ofereixen coses molt diferents als típics bars musicals i discoteques de la zona alta. A Gràcia, l'ambient és més alternatiu; a Sant Antoni, el moderneo s'ha apoderat dels carrers fins passada la mitjanit entre cellers i bars on sopar alguna cosa lleugera i a Ciutat Vella t'esperen bars de psiconautes, com el Time Line, i propostes d'un altre segle com el Absenta Bar; també el rock'n'roll del Psycho, el Vinil, el Cassete Bar... I res d'oblidar-se dels de tota la vida, com una nit al Jamboree o al Luz de gas!

Passeig Marítim: la Vila Olímpica de Barcelona

Per acabar amb el nostre recorregut ens queda la zona per sortir de festa més coneguda: si t'encanta moure't entre turistes, propostes mida macro i varietat de gèneres, el marítim sembla l'opció més lògica. Allà està Pachá, Opium, Shoko o Catwalk, que ha canviat el nom a Danzatoria. Gaudeix dels millors locals per sortir de festa a Barcelona, ​​i no oblidis que n'hi ha molts més! Com la Sala Apolo, al costat del Paral·lel, el BeCool a Sarrià-Sant Gervasi, el City Hall, al costat de Ronda Universitat, o el polifacètic Razzmatazz al Poblenou.

Photo credit: Costa Este (CC BY-SA 3.0), via Wikimedia Commons