Les millors vistes de Barcelona

Les millors vistes de Barcelona

Barcelona està considerada com una de les ciutats més belles del món i molt pocs són els privilegiats que han pogut visualitzar-la al complet, ets un d'ells? La ciutat comtal disposa d'una sèrie de miradors que ofereixen una panoràmica completa o parcial de Barcelona que no et pots perdre si decideixes visitar-la. Sens dubte, constitueix una imatge única i inoblidable digna de tots aquells que sàpiguen apreciar l'encant de la seva estructura quadriculada, de la convergència entre l'antic i el nou, de les platges urbanes i edificis històrics. A continuació et mostrem on trobar les millors vistes de Barcelona:  

  • Bunkers del Carmel, Turó de la Rovira. El barri del Carmel guarda un dels racons més secrets i espectaculars de tota la ciutat, els búnquers. Situats al Turó de la Rovira ens ofereixen unes vistes privilegiades de Barcelona que molts encara desconeixen. Es troba a més de 260 metres d'altura i ens permet visualitzar amb total claredat la particular estructura dels seus carrers en forma de quadrícula, els monuments històrics, edificis emblemàtics i, per descomptat, el mar de fons. A més, al llarg de tot el turó es troben una sèrie de senyals i indicacions que actuen a manera de guia per accedir als diferents miradors i gaudir de la ciutat des de diferents perspectives.
  • Park Güell, Turó de les Tres Creus. Molt a prop del mirador anterior trobem una de les atraccions de Barcelona més populars, el Park Güell, i des d'on també es contempla una de les millors vistes de la ciutat. No et perdis l'oportunitat de gaudir d'aquesta obra emblemàtica de Gaudí, conèixer tots els seus racons i pujar al punt més alt, el Turó de les Tres Creus, per observar la major part de Barcelona des de dalt.
  • Mirador de Montjuïc. Un dels llocs més visitats de Barcelona és la muntanya de Montjuïc pel seu espectacular castell i per comptar amb una de les panoràmiques més boniques de la ciutat. No ho dubtis i realitza una visita al Castell de Monjtuïc per conèixer i gaudir de les magnífiques vistes que ofereix, serà una experiència única i inoblidable.
  • Mirador de Las Arenas. Finalment, destaca el mirador que es troba a la terrassa del centre comercial Les Arenes. Des d'aquest punt de Barcelona podem observar des d'una perspectiva privilegiada tota la zona de Montjuïc, Plaça Espanya, el Museu Nacional d'Art Contemporani (MNAC), la Sagrada Família, la torre Agbar i molts altres atractius.