Les millors sales de concert de Barcelona

Les millors sales de concert de Barcelona

Per als amants de la música en directe i l'espectacle que ofereixen els concerts, la ciutat de Barcelona proporciona tot un ventall de sales en les quals poder gaudir del teu estil preferit. Visita la ciutat comtal, coneix els seus monuments històrics, passeja pels seus museus i carrers emblemàtics i viu la nit barcelonina en les millors sales de concerts.

El club Apolo és un dels més populars i favorits dels turistes. Compta amb tres sales diferents en les que s'ofereixen tot tipus de música, des de rock i hip hop fins jazz i música llatina. Aquí podràs gaudir de concerts en directe i les millors actuacions dels teus grups preferits alhora que prens una copa.

Luz de Gas ofereix una de les millors sales de concerts de Barcelona a tots aquells que prefereixin la música clàssica dels anys 60, ballar al ritme del blues o soul, que gaudeixin escoltant jazz en directe o es decantin per l'energia i varietat d'estils que ofereix el rock. Centenars de turistes i barcelonins van a presenciar els concerts realitzats en aquesta sala no només per la qualitat de la seva música selecta sinó també pel seu decorat i espectacular il·luminació. Una altra de les sales més populars de Barcelona per oferir els millors concerts de música en directe és la de Razzmatazz.

Aquesta coneguda discoteca compta amb un total de cinc sales, totes elles amb música d'estils diferents i recollides en un únic espai, encara que només una d'elles proporciona l'emoció i experiència de la música en viu. La sala Razzmatazz ofereix concerts tant de grups nacionals com internacionals de música variada. Encara que els detalls del decorat i la il·luminació no estan tan cuidats com en el cas de la sala de concerts Luz de Gas, sí que destaca per la qualitat del seu so.

Si busques locals amb història i l'afegit de la música en directe, Jamboree és el teu lloc. Es tracta d'un dels bars de concerts més antics de Barcelona, ubicat a l'emblemàtica Plaça Reial. A aquesta històrica sala acudeixen grups de jazz per oferir al seu públic cançons en viu tant tradicionals com innovadores. Finalment, destaquen les sessions de techno i música electrònica ofertes al Moog.

Durant la dècada dels 90 aquest estil musical es va popularitzar de manera desmesurada per tot Barcelona fins al punt de renovar i obrir nous locals en què aquesta nova fórmula musical fos la protagonista. Així doncs, Moog va esdevenir una de les sales més conegudes en l'oferta de música electrònica en directe. Aquí van tant DJs nacionals com internacionals de reconeguda trajectòria musical. No et perdis les millors sales de concerts de Barcelona i viu la música en directe!

Autor foto portada: Thundershead / photo on flickr